Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromhoz (ő a nő) költözni, de ő egy nagy családi házba lakik, mennyit kéne adjak neki a rezsibe, fenntartási költségekbe?
Nem vagyok otthon a témában, szüleimtől költözök hozzá. Amit otthon beleadtam az havonta összesen 8000 Ft volt. Nálunk se kert, se kertész nem volt, se gáz, csak villanyt és vizet használtunk. Azt mondta, meglepődnék mennyi a rezsi.
Van egy probléma is. A testvére külföldön él, havi 4-5 napot ott van nála és tőle nem kér pénzt. Nem szeretnèk a testvére helyett fizetni.
Nekünk csak a villany 8e
akkor még nincs befizetve: gáz, víz, csatorna+kuka, biztosítás, nem ettünk, nem ittunk, nem vettünk mosóport, ha valami elromlott, ki kell cserélni, meg szórakozásra is legyen azért pénz
Nekem biztos nem 40 a havi kajám. Munkahelyem biztosít napi két étkezést, azt haza is lehet vinni, a hétköznapok így meg vannak oldva. Hétvégékre is maximum 10 ezret költök kajára.
Korlátlan a mobilnetem, azt külön nem fizetek be.
Gázzal fűteni nagyon drága, le kell állni vele. A víz, villany ki kell jönnie fejenként 5-8 ezerből. És még így is vastagon többet adnék neki, mint amit otthon fizetek. A kertet meg rendbe tudom tenni, nem kell hozzá kertész.
Senkit nem erdekel, hogy otthon mennyit fizetsz. Az szamit, hogy ahova koltozol, ott mennyi a rezsi.
Mas hazaban meg ne rendezkedj, hogy mivel fut.
Ha nem tetszik, ne koltozz.
Viz es villany nem jon ki fejenkent 6-8 ezerbol.
Igazából ki is tudod magadnak verni, nem kell oda barátnő sem..
Az összeköltözés mit jelent? Közösen élni. Közös! Nem enyém, tiéd, te részed én részem.. ha ilyen vagy menj el egyedül albérletbe.. két kezed összetennéd ha kaphatnàl vagy lenne saját lakásod.. A barátnődnek van, ezzel már előrébb lennétek a jövőt illetően ha nem lennél ennyire zsici. Egy elég komoly ajánlatot kaptál, ami nagyon sok embernek nem jön össze, vagy baromi sok spórolás és munka árán. Tudod vannak azok a nők és férfiak, akik túlóráznak és a hónap mindennapján vajas kenyeret zabál, h ki tudjanak fizetni két havi kauciót+lakbért, h együtt éljenek.. nem csak beköltözni és húzni a pofádat mert már nem anyád tart el. Mert igenis gusztustalan amit te most itt leművelsz.
Igazából már a megfogalmazás sem pontos.. nem beleadsz, hanem eltartjátok magatokat és fentartjátok a háztartást! Smucig alak lehetsz.. még az ingyen levegőt is zsákba gyűjtenéd magadnak..
Biztos velem van a probléma, de ha én elmegyek nagyvásarolni ezeket veszem:
Wc papír, zsepi, öblítő, mosókapszula, kézmosó, tusfürdő, sampon, fogkrém, mosogatószer, wc peremébe az a gedva, borotvafej és hab, dezodor, parfüm, ha kell: hipó, felmosó folyadék, szemeteszsák, papírtörlő, ablaktörlő folyadék, zsíroldó, vízkőoldó. Hopp szevasz! Nem 8000 ft és nem kaja.. szerintem az egész ott bukik meg hogy nekem csak a sampon és fogkrém 2-2500 Ft. Jó persze ki mit vesz, mire van igény.
Akkor most hogy is van ez a vastagon többet adsz érte? Persze vannak ilyen-olyan kiszerelések amik tovább tartanak 1 hónapnál, de elmondom neked, nincs olyan hónap, hogy legalább 10E ft ne maradna ott “nem kajára”.
22: Rendben, leállok a gázzal. 😉😁
Új kazán és fűtési rendszer kell: 2 millióból esetleg megúszod. Egy télre anyámék ugyanekkora házat 30 köbméter fával fűtik ki. Igaz, csak egyszer kell kifizetni, de 450 ezer forint.
Olyan meg nincs, hogy mennyiből kell kijönnie a villanynak és a víznek. Ha túllépted a keretet, akkor nem mosol?
Nagyon gyerek vagy te még. Sejtelmed sincs az életről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!