Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromhoz (ő a nő) költözni, de ő egy nagy családi házba lakik, mennyit kéne adjak neki a rezsibe, fenntartási költségekbe?
Nem vagyok otthon a témában, szüleimtől költözök hozzá. Amit otthon beleadtam az havonta összesen 8000 Ft volt. Nálunk se kert, se kertész nem volt, se gáz, csak villanyt és vizet használtunk. Azt mondta, meglepődnék mennyi a rezsi.
Van egy probléma is. A testvére külföldön él, havi 4-5 napot ott van nála és tőle nem kér pénzt. Nem szeretnèk a testvére helyett fizetni.
Szüleimmel hárman vagyunk, harmadoljuk a rezsit, amit én fizetek, az a harmada.
Annyit nem keresek, hogy közös kasszán legyünk és tegyek fèlre. Nekem nincs megtakarításom, remélem nem hiszi azt, hogy el tudom tartani.
Páromhoz költöztem pár éve a rezsit úgy oldjuk meg hogy fejenként havi 30.000ft ot berakunk rezsis kasszába. (Ennyiből mindig kitelik a víz gáz villany tv/mobil/net. Nyáron néha kimarad 10.000ft) a kaja vásárlást közös kasszából oldjuk meg. És még így is mákunk van mert nem albi.
Szóval nem tudom milyen álomvilágban gondoltad h fejenként havi 8000ft elég lesz...max a "mamahotelban"
Ha vendég van (néha én tesóm, néha közös barátok) sosem fizet. 1-2 napi vízhasználatba nem rokkan bele senki áram meg úgyis menne..(drágább ajándékot szoktak hozni a vendégek ha erre járnak.).Hasonló helyzetben ha az én barátaim/családtagjaim (!) akarnának velem fizettetni egy 2-3napos tartózkodásért biztos megsértődnék.
A felèt mindennek.
Ha esetleg olyan a helyzet, hogy a nő minden nap teli kádban fürdik, te meg letudod 5p gyors zuhannyal, akkor ott esetleg megbeszélhetitek az arányokat-
8000?
Rezsi fele, kaja fele, házimunka fele, és kb 100.000 lesz a te részed
Ok, 8000 a rezsi rád eső része. Mar ez is baromi keves, de kaja, tisztítószerek stb? Ezek is penzbe kerülnek ám. Azt ne gondold, hogy havi néhányezer az étkeztetésed.
Igazi főnyeremény vagy....gőzöd sincs a való életről, és még havi 8ezres kiadás mellett sincs félretett pénzed. Ne akarj te meg otthonról elköltözni, amíg ilyen szinten vagy.
"Nekem nincs megtakarításom, remélem nem hiszi azt, hogy el tudom tartani."
Draha, itt o tart el teged majd.
Te komolyan elhiszed, hogy 8 ezer a rad juto rezsi, kaja,mimden?
Te valami elvarazsolt alomvilagban elsz.
Ne kolyozz. Maradj anyucinal ingyen lakni (mert a havi 8 ezer az az) amig nincs normslis kereseted, mert a baratnod tuti nem akarja finanszirozni az eleted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!