Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Páromhoz (ő a nő) költözni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromhoz (ő a nő) költözni, de ő egy nagy családi házba lakik, mennyit kéne adjak neki a rezsibe, fenntartási költségekbe?

Figyelt kérdés

Nem vagyok otthon a témában, szüleimtől költözök hozzá. Amit otthon beleadtam az havonta összesen 8000 Ft volt. Nálunk se kert, se kertész nem volt, se gáz, csak villanyt és vizet használtunk. Azt mondta, meglepődnék mennyi a rezsi.

Van egy probléma is. A testvére külföldön él, havi 4-5 napot ott van nála és tőle nem kér pénzt. Nem szeretnèk a testvére helyett fizetni.

2018. máj. 8. 01:38
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:

Szüleimmel hárman vagyunk, harmadoljuk a rezsit, amit én fizetek, az a harmada.

Annyit nem keresek, hogy közös kasszán legyünk és tegyek fèlre. Nekem nincs megtakarításom, remélem nem hiszi azt, hogy el tudom tartani.

2018. máj. 8. 07:52
 12/55 anonim ***** válasza:
100%
Egy főnyeremény vagy, barátom.
2018. máj. 8. 08:05
 13/55 anonim ***** válasza:
100%
Jezusom gyere le... mas nem 24 ezerbol akar am nyomorogni (akkor rezsi kb. azt jelenti).
2018. máj. 8. 08:07
 14/55 anonim ***** válasza:
100%

Páromhoz költöztem pár éve a rezsit úgy oldjuk meg hogy fejenként havi 30.000ft ot berakunk rezsis kasszába. (Ennyiből mindig kitelik a víz gáz villany tv/mobil/net. Nyáron néha kimarad 10.000ft) a kaja vásárlást közös kasszából oldjuk meg. És még így is mákunk van mert nem albi.

Szóval nem tudom milyen álomvilágban gondoltad h fejenként havi 8000ft elég lesz...max a "mamahotelban"

Ha vendég van (néha én tesóm, néha közös barátok) sosem fizet. 1-2 napi vízhasználatba nem rokkan bele senki áram meg úgyis menne..(drágább ajándékot szoktak hozni a vendégek ha erre járnak.).Hasonló helyzetben ha az én barátaim/családtagjaim (!) akarnának velem fizettetni egy 2-3napos tartózkodásért biztos megsértődnék.

2018. máj. 8. 08:19
 15/55 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván a felét, nem is értem, mi a kérdés..
2018. máj. 8. 08:50
 16/55 anonim ***** válasza:
58%

A felèt mindennek.

Ha esetleg olyan a helyzet, hogy a nő minden nap teli kádban fürdik, te meg letudod 5p gyors zuhannyal, akkor ott esetleg megbeszélhetitek az arányokat-

2018. máj. 8. 09:05
 17/55 anonim ***** válasza:
88%

8000?

Rezsi fele, kaja fele, házimunka fele, és kb 100.000 lesz a te részed

2018. máj. 8. 09:08
 18/55 anonim ***** válasza:
80%
8000 ezres rezsid mellett se tudtál pénzt félretenni? Van munkád vagy zsebpénzt kapsz még apucitól?
2018. máj. 8. 09:18
 19/55 anonim ***** válasza:
90%

Ok, 8000 a rezsi rád eső része. Mar ez is baromi keves, de kaja, tisztítószerek stb? Ezek is penzbe kerülnek ám. Azt ne gondold, hogy havi néhányezer az étkeztetésed.

Igazi főnyeremény vagy....gőzöd sincs a való életről, és még havi 8ezres kiadás mellett sincs félretett pénzed. Ne akarj te meg otthonról elköltözni, amíg ilyen szinten vagy.

2018. máj. 8. 09:35
 20/55 anonim ***** válasza:
82%

"Nekem nincs megtakarításom, remélem nem hiszi azt, hogy el tudom tartani."

Draha, itt o tart el teged majd.

Te komolyan elhiszed, hogy 8 ezer a rad juto rezsi, kaja,mimden?

Te valami elvarazsolt alomvilagban elsz.

Ne kolyozz. Maradj anyucinal ingyen lakni (mert a havi 8 ezer az az) amig nincs normslis kereseted, mert a baratnod tuti nem akarja finanszirozni az eleted.

2018. máj. 8. 10:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!