Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromhoz (ő a nő) költözni, de ő egy nagy családi házba lakik, mennyit kéne adjak neki a rezsibe, fenntartási költségekbe?
Figyelt kérdés
Nem vagyok otthon a témában, szüleimtől költözök hozzá. Amit otthon beleadtam az havonta összesen 8000 Ft volt. Nálunk se kert, se kertész nem volt, se gáz, csak villanyt és vizet használtunk. Azt mondta, meglepődnék mennyi a rezsi.
Van egy probléma is. A testvére külföldön él, havi 4-5 napot ott van nála és tőle nem kér pénzt. Nem szeretnèk a testvére helyett fizetni.
2018. máj. 8. 01:38
51/55 anonim válasza:
Én elég spórolós típus vagyok, kimondottan a fogamhoz verem a garast, de ekkora gyökér fillérbszást még életemben nem láttam.
52/55 A kérdező kommentje:
Ha spórolós vagy, akkor hogy oldanád meg?
Szüleimnél nem lehetünk, mert kicsi a lakás. Saját lakás, albérlet szóba se jöhet. Neki van egy saját tulajdonú háza, de annak magasak a költségei és a testvére nem is szállna be.
Egyik válaszolóra reagálva jogosnak érzem, hogy nem engeden oda a testvérét pénz nélkül, ha én beszállok a költségek felébe.
2018. máj. 11. 00:21
53/55 anonim válasza:
Ha ennyire spórolós lennék mint te, nem kezdenék nővel hanem hibernálnám magam, úgy nem lenne egy fillér költségem sem.....
54/55 anonim válasza:
Te nem spórolós vagy, hanem szarrágó. Ne keverd össze a kettőt. Én amúgy mellékállást vállaltam, gyűjtögettem, és nem rinyáltam azon, hogy valaki belőlem akar élni, mert tudom, hogy ha lakom valahol, ott nekem is vannak költségeim, nem Hawaii, dizsi, napfényezni megyek oda.
55/55 anonim válasza:
De te meg a felet sem akarnad kifizetni... minek neked no. Sporoljunk! A markod ingyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!