Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Páromhoz (ő a nő) költözni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromhoz (ő a nő) költözni, de ő egy nagy családi házba lakik, mennyit kéne adjak neki a rezsibe, fenntartási költségekbe?

Figyelt kérdés

Nem vagyok otthon a témában, szüleimtől költözök hozzá. Amit otthon beleadtam az havonta összesen 8000 Ft volt. Nálunk se kert, se kertész nem volt, se gáz, csak villanyt és vizet használtunk. Azt mondta, meglepődnék mennyi a rezsi.

Van egy probléma is. A testvére külföldön él, havi 4-5 napot ott van nála és tőle nem kér pénzt. Nem szeretnèk a testvére helyett fizetni.

2018. máj. 8. 01:38
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

Ha fizetek neki mondjuk 50 ezer forintot az nekem miért jó? Gondolom azért lenne neki jó az összeköltözés, mert lenne akivel felezne a költségeken.

Nem nyomorgunk otthon se, csak amire nem muszáj, nem költünk. Nekem jobb a munkahelyem, mert ad napi két étkezést, neki nem. A testvérét is mindig odahívja, mert van egy csomó üres szobája és nem engedi hotelbe menni.

Én ebben csak a ráfizetést látom.

2018. máj. 9. 08:01
 32/55 anonim ***** válasza:
100%

Hát nyílván az otthoni 8000-hez képest ráfizetés lesz. Te ott csak a villany-víz számlába adtál bele, semmi mast nem fedeztél. Attól, hogy 2 étkezést letudsz a munkahelyeden, még eszel otthon is. Meg szemétszállítás nincs nálatok? Fűtés? Nem csak gázzal lehet, de valamivel csak kell fűteni a téli hónapokban. Egyéb háztartásba kellő non-food dolgok? Tőled csak a töredékét kérték el a szüleid annak, ami havi szinten felmerül egy háztartásban. A barátnőd nyílván nem így fog tenni. És nem hiszem, hogy azert akarja az összeköltözést, hogy neki könnyebb legyen, az emberek általában nem azért költöznek össze. Csak te az anyagi vonzaton kívül mást nem látsz.

Nem is értem mit kerestek ti egymás mellett...te még egy kisgyerek szintjén vagy. Ő egyedül eltartja magát, te meg elba..od az egész fizetésed. Nemhogy örülnél, hogy otthon csak ennyit kell beleadnod, ezt ki kell használni, ilyenkor kell megtakarítani ezerrel, hogy legyen tőked elindulni az önálló életbe, de nem, neked egy fityinged sincs.

2018. máj. 9. 08:40
 33/55 anonim ***** válasza:
100%

Kenyszerit vagy hogy odakoltozz??? Maradsz otthon mamahotelben 8000 Ft-ert es meg ban oldva a dolog.

Neked amugy sem valo se parkapcsolat, se család.

2018. máj. 9. 10:20
 34/55 anonim ***** válasza:
100%
Hu én meg azt hittem, azért jó az összeköltözés, mert végre együtt lehetünk. Hogy közben összetesszük, amink van, az hab a tortán, illetve természetes dolog. De hát kinek mi.
2018. máj. 9. 11:04
 35/55 A kérdező kommentje:

Nekem semmim nincs, azt nem tudjuk összetenni. Neki van háza, én oda költöznék és beleadnék a költségekbe, hogy mindketten jól jöjjünk ki. Nem gondoltam vna, hogy több tízezreket követelhet.

Nem kényszerít, de szeretne együtt élni, meg együtt lenni velem. Hozzánk nem szeret átjönni, mert egy sxobás a lakásunk, feszélyezik őt a szüleim.

2018. máj. 9. 16:28
 36/55 anonim ***** válasza:
86%
Jó.. te kamu vagy. Ilyen tróger ember nincs. :D
2018. máj. 9. 16:37
 37/55 A kérdező kommentje:
Mitől kamu, nem örökölhet mindenki 40+ milliós házakat.
2018. máj. 9. 17:12
 38/55 anonim ***** válasza:
100%

Te most komolyan azt hiszed, hogy havi 8 ezer egy főre a megélhetési költség? Na ezért nem jövök össze mama hotelesekkel, mert lófingjuk sincs a valóságról!

Tisztelet a kivételnek.

2018. máj. 9. 17:27
 39/55 A kérdező kommentje:

Otthon ennyiből kijövünk. Ha ő költözne hozzánk, akkor nem lenne kérdés, hogy mi mennyi, de akkor se ha én költöznék egy szintén egyszobás lakásba. Azért írtam ki, mert nem tudom mennyit várhat tőlem. Ilyen helyzetben még nem voltam, mert akikkel eddig együtt voltam, velük megoldottuk, hogy egyszer én mentem át, egyszer ők jöttek. Érdekes mód ők nem akadtak fenn azon, hogy egyszobás a lakásunk.

Azóta, hogy kiírtam a kérdést, mondott egy összeget, amit pofátlannak tartok.

Nem tudon mitévő legyek, mert már beleélten magam, hogy odaköltözök. Egyébként szép helyen lakik.

2018. máj. 9. 18:30
 40/55 anonim ***** válasza:
Hát hogy összeköltözöl valakivel, és zokon veszed, hogy hozzá kell járulnod a költségvetéshez... ez nem anyu meg apu háza ám, kispajtás. A felnőttlét ezzel jár. Nem jössz ki havi 8 rugóból, mint anyu keblein lógva.
2018. máj. 9. 18:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!