Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a barátom, hogy szálljon be a költségekbe úgy hogy azt ne vegye támadásnak?
Szóval mindig nálam találkozunk, mert ő a szüleivel él.
Heti egyszer, max 2x nálam alszik, nálam fürdik (ő az a típus, aki egy órán át a 80 fokos vízben ül, én gyorsan letusolok), ha tél van fel kell húznom a fűtést mert ő nagyon fázós (nyáron a légkondit!) én készítek vacsorát amire én vásárolok be, én mosom a lepedőket, törülközőket stb.
Ez már tart kb. fél éve.
Szeretném megkérdni, hogy szálljon be, de eddig ha erre került a szó, mindig az volt a reakciója hogy "Beszállok majd a rezsibe", amiből a gyakorlatban semmi nem lett.
Mit csináljak? Nem akarom "megtámadni" azzal, hogy figyelj fizess, mert nem a stílusom, de ez a dolog egyre inkább feszültté tesz.
Én vagyok 25, ő 34.
3 vagyok (Elnézést a helyesírási hibákért)
5: Szerintem ez alap kéne hogy legyen. Oké hogy nem keres mindenki sokat, vagy nincs félretett vagyona. De attól még tudnának helyet találni. Welness, panzió, hotel. Én ha megismerek valakit akivel találkozni szeretnék nem hozom haza rögtön (én is jelenleg a szüleimmel élek), de vagyok olyan igényes hogy igenis közös programokat szervezzek kettőnknek szállással, mindennel.
Sokszor sokféleképpen próbáltam neki ezeket elmondani, hogy például alapnak kellene lennie.
Mindig elhülyéskedte, és azt mondta hogy sóher vagyok, zsugori és ennek a szinonimái, és elég gyakran hencel is ezzel pl. "Jaj kérhetek egy pohár vizet vagy drága?" - ezt mondja nekem röhögve.
Aztán ha meg visszavágok azzal, hogy itt ő legzsugoribb, akkor jön az hogy "nem minden nő a pénz után megy" utalva rám, hogy én bezzeg igen. Pedig én tényleg csak azt szeretném, hogy a saját fogyasztását állja.
A számlákat elérakni nem tudom, mert kivétel mindent interneten kapok több felületről.
"azt mondta hogy sóher vagyok, zsugori és ennek a szinonimái"
Ajjaj, ez egy selyemfiú.
" mindent interneten kapok több felületről"
Hát nyomtasd ki, bakker!
Ez erősen red flag.
Az nem baj hogy szüleivel él, ha otthon is besegít, belead költségekben, gyűjti a pénzt lakásra.
de nem adott neked semmit, valószínűleg otthon is ilyen. Nem önállóskodik.
Tudod, mit csinálnék?
Én - vagy a szüleim inkább! - felhívnám a szüleit, hogy a fiúkkal megbeszéltük, hogy állja az itt lakása költségeit, de nem fizet semennyit. És megmondanám, hogy ennyit és ennyit szeretnék kapni, mert fél éve napi ennyit és ennyit itt van, én etetem, és szolgálom ki, az én ágyneműmet, törölközőmet használja, azt mosom rá, stb., 25 éves vagyok.
De jobb, ha a szüleid teszik ezt meg!
Igenis muszáj válaszút elé állítanod. Ha hosszú távra tervezel vele akkor emberelje meg magát. De hogy nem tisztel téged az fix.
Ha nem akar komolyan venni akkor ne maradj vele mert csak egyre nehezebb teheré fog válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!