Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megterveztitek előre mikor szexeltek?
Figyelt kérdés
Nagyon elfoglaltak vagyunk az utolsó fél évbe és este hullafáradtan esünk ágyba amikor már egyikünk se olyan izgatott... Valahol azt olvastam hogy nem a libidóval van a gond hanem azzal hogy a spontán szexet várjuk, de hétköznap sosincs időnk így sose kívánok semmit se csinálni. Ahol ezt olvastam azt tanácsolták hogy igenis meg kell tervezni hogy mikor szakítunk rá időt. Van itt olyan aki megtervezi? Nem veszíti el így a hangulatot? Nem azt írják itt hogy azt kell mondani hogy délután 5 szex hanem hogy mondjuk délután 5től egymásra figyelés, kikapcs, "belerázodás a hangulatba", stb2024. jan. 13. 10:08
41/54 anonim válasza:
#40, ez egy erősen szubjektív vélemény. Ami tény, az annyi, hogy valami furcsa okból kifolyólag az intim spray felfedezése előtt sem halt ki az emberiség, sőt eleink kibirták úgy is, hogy nem volt minden szalmakazal mellett fürdőszoba... persze mindenkinek privát magánügye, hogy milyen elvárásokat ápolgat, csak hát az van, hogy minél több (irreális) elvárás, annál kevesebb szex.
42/54 anonim válasza:
40
Szóval te büdös, igénytelen emberekkel voltál együtt. Ez a te szegénységi bizonyítványod.
43/54 anonim válasza:
42.
Nem tudom eldönteni, hogy helyből vagy ennyire hülye, vagy direkt magyarázol félre mindent.
44/54 anonim válasza:
Olvastam egyszer erről, amikor valaki undorodik a szexszel járó hangoktól, szagoktól, satöbbitől. Megkeresem, konkrét könyvben volt.
45/54 anonim válasza:
Nincs ebben semmi félremagyarázás. Akinek az a benyomása az szexuális értelemben az emberekről, hogy többnyire koszosak, büdösek, igénytelenek az nyilvánvalóan ilyen emberekkel került kapcsolatba. Mert feltételezem nem random emberek ágyékát szagolgattad testközelből.
46/54 anonim válasza:
Szerintem ő az, aki csókolózni sem szeret. Kényszerbetegség lehet ez a testnedvektől való irtózás, amivel nem lenne semmi baj, ha elfogadná.
47/54 anonim válasza:
45.
Senkiét se szagolgatom, ez gusztustalan.
46.
Valóban, a csókolózás is az, főleg ha belegondolsz, hogy milyen lehet, amikor egy közvetlenül előtte fogmosás nélkül nyomják és így átmegy a fogak közé szorult étel a másik szájába... fúj.
48/54 anonim válasza:
Nem hiába vagy egyedül Edricus. XD
49/54 anonim válasza:
De nem értem, Ed, ha ennyire undorít az egész, miért incelkedsz itt egész nap?
50/54 anonim válasza:
49.
Csak élvezem a vitatkozást, ennyi az egész.
Párszor már leírtam, hogy engem hidegen hagy az emberi szexualitás, én a boldogságot hiányolom az életből, de annak más oka van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!