Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megterveztitek előre mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megterveztitek előre mikor szexeltek?

Figyelt kérdés
Nagyon elfoglaltak vagyunk az utolsó fél évbe és este hullafáradtan esünk ágyba amikor már egyikünk se olyan izgatott... Valahol azt olvastam hogy nem a libidóval van a gond hanem azzal hogy a spontán szexet várjuk, de hétköznap sosincs időnk így sose kívánok semmit se csinálni. Ahol ezt olvastam azt tanácsolták hogy igenis meg kell tervezni hogy mikor szakítunk rá időt. Van itt olyan aki megtervezi? Nem veszíti el így a hangulatot? Nem azt írják itt hogy azt kell mondani hogy délután 5 szex hanem hogy mondjuk délután 5től egymásra figyelés, kikapcs, "belerázodás a hangulatba", stb
2024. jan. 13. 10:08
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:

Spontán jobb sztm.

N 31

2024. jan. 13. 11:14
 12/54 anonim ***** válasza:

Eletemben nem terveztem még meg. Az nekem durva is lenne hogy na most szex miatt kell talalkozni. Na most ha hazajon szexelni kell.

Na most mert hetvege van szet kell rakni.

Soha az eletben nem volt gy olyan kapcsolatom se ahol ez igy megy. Nekem nem is menne az biztos.

A szex az vágy ami vagy jön vagy nem.

2024. jan. 13. 12:06
 13/54 anonim ***** válasza:
0%

12.

De így hogyan tudtok felkészülni?

2024. jan. 13. 12:07
 14/54 anonim ***** válasza:
52%

Alapbol fel vagyok keszulve pl alap a szortelenites furdes akkor is ha a pasimmal epp nem talalkozom. a huvelyöblites vagy pl egeszségmegőrző laktobacillusok is a huvelybe se a szextol függ.

Es ha pasim van nem hordok nagymamabugyikat se pl csak ha garantáltan tudomhogy nem talalkozunk es pasik se lesznek körülöttem.

Nem is ertem mit kéne készulni különösebben.

2024. jan. 13. 12:17
 15/54 anonim ***** válasza:
0%

14.

Pl. előtte nem szabad olyan ételt enni, ami mozgatja a beleket, hogy ne legyen gusztustalan szellentés-parádé a vége.

2024. jan. 13. 12:18
 16/54 anonim ***** válasza:
Ja ezen kivul a pasik meg képesek arra is hogy sz.r kinyult takarito melegitoben is meghuznak szoval még a mocsokban iszapban is meghuznának mocskosan retkesen is mindenkit aki el es mozog.
2024. jan. 13. 12:18
 17/54 anonim ***** válasza:
100%
15 de ez pl a munkahelyre meg akár az utcara nezve is alap hogy nem amarsz fingógörcsöt pl. Akkor se ha nincs pasid.
2024. jan. 13. 12:19
 18/54 anonim ***** válasza:
Ja a nagymama bugyira is visszatérve nekem pasi elott az a halálom viszont nekem pamutosabb erzest nyújt es olyan is volt hogy pont így kaptak el nagymamabugyiban spontán. Szerinted érdekelte a pasit...? Megjegyezte ugyan hogy vegyem már le.. Es ennyi volt csak a sokkhatás.
2024. jan. 13. 12:30
 19/54 anonim ***** válasza:
100%

15-ös

Figyu, nem mindenkinek rohadnak a belei... Azon kívül nem mindenki étkezik annyira egészségtelenül, hogy állandóan fel legyen puffadva.

2024. jan. 13. 13:16
 20/54 anonim ***** válasza:
0%

19.

Nem állandóan nyilván, de pont akkor ne legyen, mert az olyan undorító.

2024. jan. 13. 13:26
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!