Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megterveztitek előre mikor szexeltek?
Eletemben nem terveztem még meg. Az nekem durva is lenne hogy na most szex miatt kell talalkozni. Na most ha hazajon szexelni kell.
Na most mert hetvege van szet kell rakni.
Soha az eletben nem volt gy olyan kapcsolatom se ahol ez igy megy. Nekem nem is menne az biztos.
A szex az vágy ami vagy jön vagy nem.
12.
De így hogyan tudtok felkészülni?
Alapbol fel vagyok keszulve pl alap a szortelenites furdes akkor is ha a pasimmal epp nem talalkozom. a huvelyöblites vagy pl egeszségmegőrző laktobacillusok is a huvelybe se a szextol függ.
Es ha pasim van nem hordok nagymamabugyikat se pl csak ha garantáltan tudomhogy nem talalkozunk es pasik se lesznek körülöttem.
Nem is ertem mit kéne készulni különösebben.
14.
Pl. előtte nem szabad olyan ételt enni, ami mozgatja a beleket, hogy ne legyen gusztustalan szellentés-parádé a vége.
15-ös
Figyu, nem mindenkinek rohadnak a belei... Azon kívül nem mindenki étkezik annyira egészségtelenül, hogy állandóan fel legyen puffadva.
19.
Nem állandóan nyilván, de pont akkor ne legyen, mert az olyan undorító.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!