Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megterveztitek előre mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megterveztitek előre mikor szexeltek?

Figyelt kérdés
Nagyon elfoglaltak vagyunk az utolsó fél évbe és este hullafáradtan esünk ágyba amikor már egyikünk se olyan izgatott... Valahol azt olvastam hogy nem a libidóval van a gond hanem azzal hogy a spontán szexet várjuk, de hétköznap sosincs időnk így sose kívánok semmit se csinálni. Ahol ezt olvastam azt tanácsolták hogy igenis meg kell tervezni hogy mikor szakítunk rá időt. Van itt olyan aki megtervezi? Nem veszíti el így a hangulatot? Nem azt írják itt hogy azt kell mondani hogy délután 5 szex hanem hogy mondjuk délután 5től egymásra figyelés, kikapcs, "belerázodás a hangulatba", stb
2024. jan. 13. 10:08
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
0%

30.

Ha bárhol az utcán összeszedsz 10 embert, abból 7 büdös. És nem csak a cigók. A magyarok is.

2024. jan. 13. 19:28
 32/54 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ilyen körökben mozgok, és a helyedben nem dicsekednék vele hogy te igen xD
2024. jan. 13. 19:30
 33/54 anonim ***** válasza:
0%

32.

Ezek számomra idegen emberek, te idióta.

2024. jan. 13. 19:32
 34/54 anonim ***** válasza:
100%
ELőzőek, azért ne keverjük már össze a normál testszagot a büdösséggel. Az előbbi izgató, az utóbbi meg taszító... az emberi test normál módon sem nem szagtalan sem nem kozmetikum-szagú. Nyilván az ember elvárja a partnerétől, hogy ne legyen koszos, ne legyen több napos testszaga, de azt nem, hogy frissen fürdött, frissen kozmetikumozott legyen...
2024. jan. 13. 19:39
 35/54 anonim ***** válasza:
0%

34.

Az a testszag is gusztustalan, nem kellemes. "Izgató"? Orr nélkül lehet.

2024. jan. 13. 19:42
 36/54 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi hogy beszállok, de ha en utcán pl nézem a kompetens pasikat(akikkel lefeküdnék), én sem látom azt egyiken sem, hogy szex előtt gyorsan le kéne őket fújni vmi "rüh tetű bűz covid elleni vegytisztitoval" de azt sem, hogy haza kéne küldeni azzal, hogy bocsi fürdenél előtte? Tudod mi az a szappan amugy?

En azt latom a nekem tetsző pasikon hogy ők is startra készek azonnal.

Amugy az izzadt kertészfiúk pl megint egy külön téma. Az is egy feeling valahol.

2024. jan. 13. 19:47
 37/54 anonim ***** válasza:
0%

36.

Hát, én azt érzem, hogy a többség büdös. Az egyiknek fokhagymaszaga van, a másiknak poshadt víz, a harmadiknak ilyen nyári napon érlelt romlott sárgadinnye, a negyediknek túlfőtt sárgaborsó-főzelék szaga van, de a legrosszabb némelyik nőci, akinek konkrétan ilyen poshadt vér szaga van.

2024. jan. 13. 19:56
 38/54 anonim ***** válasza:
En meg a chanel anarmi parfümöket erzem pl most a plazabol jöttem ki nemrég.
2024. jan. 13. 19:57
 39/54 anonim ***** válasza:
#35 mindenkinek privát döntése, ha az egyik érzékszervét mindenáron ki akarja kapcsolni, be akarja csapni mesterségesen... mert ugye a tudomány szerint az emlősök jó része szaglás által jön szexuális izgalomba, a szaglásával választja ki a párosodásra alkalmas ellenkező nemű egyedet...a természetes testszagát azoknak érzed büdösnek, taszítónak, akikkel genetikailag teljesen inkompatibilis vagy... így csökkenti az evolúció a genetikailag sérült utódok számát... szóval az illatosítás, a természetes testszag kiküszöbölésének elvárása azzal analóg, mint ha a szemedet kötnéd be ismerkedés előtt...
2024. jan. 14. 10:33
 40/54 anonim ***** válasza:
0%

39.

Az emberi testnyílások büdösek. Mindegyik.

2024. jan. 14. 10:35
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!