Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megterveztitek előre mikor szexeltek?
30.
Ha bárhol az utcán összeszedsz 10 embert, abból 7 büdös. És nem csak a cigók. A magyarok is.
32.
Ezek számomra idegen emberek, te idióta.
34.
Az a testszag is gusztustalan, nem kellemes. "Izgató"? Orr nélkül lehet.
Bocsi hogy beszállok, de ha en utcán pl nézem a kompetens pasikat(akikkel lefeküdnék), én sem látom azt egyiken sem, hogy szex előtt gyorsan le kéne őket fújni vmi "rüh tetű bűz covid elleni vegytisztitoval" de azt sem, hogy haza kéne küldeni azzal, hogy bocsi fürdenél előtte? Tudod mi az a szappan amugy?
En azt latom a nekem tetsző pasikon hogy ők is startra készek azonnal.
Amugy az izzadt kertészfiúk pl megint egy külön téma. Az is egy feeling valahol.
36.
Hát, én azt érzem, hogy a többség büdös. Az egyiknek fokhagymaszaga van, a másiknak poshadt víz, a harmadiknak ilyen nyári napon érlelt romlott sárgadinnye, a negyediknek túlfőtt sárgaborsó-főzelék szaga van, de a legrosszabb némelyik nőci, akinek konkrétan ilyen poshadt vér szaga van.
39.
Az emberi testnyílások büdösek. Mindegyik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!