Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megterveztitek előre mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megterveztitek előre mikor szexeltek?

Figyelt kérdés
Nagyon elfoglaltak vagyunk az utolsó fél évbe és este hullafáradtan esünk ágyba amikor már egyikünk se olyan izgatott... Valahol azt olvastam hogy nem a libidóval van a gond hanem azzal hogy a spontán szexet várjuk, de hétköznap sosincs időnk így sose kívánok semmit se csinálni. Ahol ezt olvastam azt tanácsolták hogy igenis meg kell tervezni hogy mikor szakítunk rá időt. Van itt olyan aki megtervezi? Nem veszíti el így a hangulatot? Nem azt írják itt hogy azt kell mondani hogy délután 5 szex hanem hogy mondjuk délután 5től egymásra figyelés, kikapcs, "belerázodás a hangulatba", stb
2024. jan. 13. 10:08
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Én ezt értem, de attól még nem az étkezés köré szervezed a szexet, csak olykor - ha épp nincs jól a hasad - kihagyod a dolgot.
2024. jan. 13. 13:29
 22/54 anonim ***** válasza:
68%

Ez most mind baromi hülyén fog hangozni, de vállalom.

Nem akarom "bemocskolni" A kis herceget, de az a rész, hogy ha 4-kor jössz, már 3-kor elkezdek örülni rám mindenben igaz.

Ha a férjem a fülembe súgja kedd reggel, hogy csütörtök este szex, az nekem onnan izgalom és előjáték. Onnantól növekszik bennem a feszültség, amit imádok. Ha spontán van szex, az olyan, mintha egy random hétköznap beállítana a családom vendégségbe.

Spontán is csinálom, de úgy még nem sikerült elélvezni. Szeretem tudni, hogy mikor kapom meg azt, amire vágyom, az része az egésznek számomra.

2024. jan. 13. 15:01
 23/54 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a tervezés a szex halála...
2024. jan. 13. 18:00
 24/54 anonim ***** válasza:
0%

23.

Inkább a fing, büdösség (értsd. az a tipikus "még nem volt fürödni az illető" napi büdösség), böfögés a halála.

2024. jan. 13. 18:24
 25/54 anonim ***** válasza:
93%
23 szerintem is.
2024. jan. 13. 18:28
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

24

Figyu, nem mindannyian vagyunk olyannyira igénytelenek, hogy büdösen üldögéljünk otthon. Rengeteg ember tiszta, tudod? Ha érezzük, hogy leizzadtunk, büdösek vagyunk, akkor tusolunk. Aki azt pofázza, hogy mennyire undorító a szex büdösen az konkrétan azt állítja, hogy ő amúgy büdös, csak a szex kedvéért lefürdik. Na nem mindenki ilyen putris típus.

2024. jan. 13. 19:20
 27/54 anonim ***** válasza:
0%

26.

Én napi kétszer zuhanyzom, másokon viszont érzem a büdösséget. Nagyon ritka aki nem olyan (ők az ismerőseim, akiket elfogadok annak)

2024. jan. 13. 19:22
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

27

Persze hazudj csak... Aki napi kétszer tusol az nem büdös a nap egy random pillanatában. Hacsak nem beteg, de nagyon.

2024. jan. 13. 19:25
 29/54 anonim ***** válasza:
0%

28.

Még egyszer leírom, csak neked, mert elsőre nem sikerült felfogni. Én nem vagyok büdös, de a legtöbb ember az.

2024. jan. 13. 19:26
 30/54 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha putrisokkal ismerkedsz akkor biztos. :D
2024. jan. 13. 19:27
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.