Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekes anyukák ti miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes anyukák ti miért a szingli pasikra nyomulnak állandóan?

Figyelt kérdés

Most olvastam egy topikot, amiben teljesen egyet kellet értem az egyik valaszoloval mivel én is ezt tapasztalom a környezetemben!!!

Egyedül marad az anyuka ,új apukat keres ,persze nem a hozzá illő között, mármint szintén elvalt ,gyerekes apukat ,hanem a szingli ,jó egzisztenciális rendelkezo között???

Undorító nemelyik!!!

Azokat meg kéne hagyni a szingli csajoknak akiknek még nincs gyerekekuk nem ???

Nagyon sok munkatars nem is ugyan élről panaszkodik, hogy nekik úgymond nem jut normális, meg gyermektelen 30+-os pasi ,mert rájuk telepedtek a nők 1 vagy2 gyerekkel ....

Ezen a kérdésen nem kell felhaborodni vagy megsertodni könyörgöm!!!F36

jan. 11. 12:52
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
19%

Ha már fingod ninca a kérdésről. A meddővizsgálatot a férfival kezdik!

jan. 11. 16:57
 52/57 anonim ***** válasza:
0%
Aki lepontozott. Annak a csaladjában volt meddőségi vizsgálat?
jan. 11. 22:32
 53/57 anonim ***** válasza:

#38 bocsi! Újra olvastalak, nem kapkodva.

Hibaztam.

jan. 11. 22:34
 54/57 Grizesteszta ***** válasza:

Kérdező, én egyedül maradtam két gyerekkel, majd új kapcsolatnak kifejezetten gyerekes , szingli férfit kerestem és találtam, annak ellenére, hogy stabil volt az egzisztenciám és simán el tudtam volna tartani egyedül egy kisebb óvodát is. De én is úgy gondoltam, hogy egy gyerekes férfi jobban megérti, hogy most éppen nem ő az első, mert a gyereknek valami nyűgje van, ill. én is remekül tudom tolerálni azt, ha ez a szitu fordítva áll elő. Szóval lényegében az elvvel egyetértek.

De vannak kérdéseim is: ha az öcséd is azt az elvet vallja, mint Te, akkor mi a gond? Ha meg ő másként gondolja, akkor- a családi vagyon és a nyugalom érdekében - miért nem vele beszéled meg a problémádat? Kinek gond az, hogy nők rárepülnek a 31 éves, felnőtt öcsédre? Nem ismeri öcsi azt a mondatot, hogy 'Kedves vagy, de bocs, nem téged kereslek, sok szerencsét neked mással!'? Mert ha ismeri, akkor 'no problem', ha meg nem ismeri és nem is tudod neki megtanítani, akkor sok a gond nálatok a családban, és lehet,hogy jól jönne oda egy értelmes nő, akár még egy-két gyerekkel is.:) És akkor nem kéne ilyen kérdést kiírni és fikázni a válaszolókat prosztó stílusban...

jan. 12. 09:51
 55/57 anonim ***** válasza:
Ennyi böszmét🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
jan. 12. 17:20
 56/57 anonim ***** válasza:
0%
#55 ennyit tudsz? Bővebben?
jan. 12. 19:03
 57/57 anonim ***** válasza:
Miért kellene bővebben? Teljesen egyértelmű hogy ez csak egy rohadtul provokatív kérdés ami megszületett egy agyhalott fejében. Szimplán csak feszültséget akart generálni. Persze az ilyenekre egyből kardot ránt mindenki és hatalmas bölcs megmondó lesz..
jan. 12. 23:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!