Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online ismerkedéskor nálatok az red flag, ha valaki állandóan kérdésekkel faggat?
Figyelt kérdés
Hány kapcsolatod volt? Hány kalandod volt? Mi a végzettséged? Milyen pozícióban dolgozol? Mennyit keresel? Sorolhatnám még. Az utolsó kérdése nálam kiverte a biztosítékot és abba is hagytam vele. Úgy tanultam, hogy nem illik másoktól megkérdezni, hogy mennyit keres. Mesterdiplomás volt, de az volt az érzésem mintha egy gimnazistával beszélgettem volna és abból is a primitívebb fajtából.2023. dec. 30. 11:15
1/13 anonim válasza:
Nálam igen, mert olyanok voltak a példáim a környezetemben, akiknél ez tahóságnak számított.
Tirpákiában, ahol köszönés helyett egy idegentől egyből kérdezik: micsinálol, ott, lehet, elfogadott.
2/13 anonim válasza:
Örülnék ha végre egyszer a lány is kérdezne és nem nekem kéne a hátamon vinni a beszélgetést...
3/13 anonim válasza:
Úgyis mindre csak hazudik egyet a másik, értelmetlen ilyeneket kérdezni.
4/13 anonim válasza:
A kutakodó, "elefánttól" az ember rövid úton, pár mondat után elköszön. Egyrészt neveletlen, másrészt primitív, harmadrészt nincs témája, negyedrészt nem tájékozott, és nem tud egy épkézláb beszélgetést kezdeményezni, ami az illető lelki sivárságáról és butaságáról tanúskodik.
5/13 anonim válasza:
Nem, csak ha ezekből nem alakulnak ki témázások, hanem csak tudomásul veszi a választ és dobja is a következőt. Jó, ha kérdezget, csak beszélgetni is tudjon.
6/13 anonim válasza:
" Mesterdiplomás volt" az, hogy szerzett egy olyan "oktatás" mellett egy papírt, ami ma Magyarországon tanárhiányban van, ezáltal normális oktatás sincs, csak töltelékekkel tolják tele a srácokat, hogy megtudják szerezni a kellő crediteket, meg megdobják őket pár száz oldallal éjszaka, amiből elvileg másnapra már felelnek, még nem azt jelenti, hogy egy értelmes, jól nevelt, olvasott, érdekes ember lenne.
7/13 anonim válasza:
Igen, mert a napnál is világosabb, hogy komplexusai vannak, és én abból köszönöm nem kérek!
8/13 anonim válasza:
Szerintem intő jel, mert nem tud kapcsolódni a másikhoz hiszen nem tud beszélgetni.
9/13 anonim válasza:
A kérdező (vagy valaki) mindenkit lepontoz, ha nem egyezik a válasz az ő elképzeléseivel.
10/13 anonim válasza:
9 Miattam szívtok, mert engem pontoz le ezerre, hogy ne tudjam a szintet meglépni a Gyikon a %-ban. Az összes álregén ezt műveli, van amikor nem tud mit kezdeni, mert akkora többséggel pontoznak fel, hogy hiába ügyködik az álregjein. Sajnálom. Majd 30% különbségem van az adott és a kapott %-ban, mindig látszik mikor mesterkedik és van amikor már nem tud mit kezdeni 100% válaszaimon megy végig, és próbálja lehúzni. Ez ad neki, a beteg fejének elégtételt, mert kommunikációba nem tud már mit kezdeni velem, mert messze magasabb szinten vagyok nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!