Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne gondolkozzak állandóan ezen? Hogyan legyek lazább?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok. Szerintem nincs velem semmi probléma, egyetemre járok, nem félek a lányoktól, merek kezdeményezni, az életem kerek, vannak barátaim, hobbim, sportolok, jól elvagyok, egy "hibám" van, hogy nincs barátnőm, viszont nagyon vágyok rá. Télen szakítottunk sajnos az előző barátnőmmel 1,5 év után. Körülbelül nyár végére már túltettem magam az eseményen és úgy éreztem/érzem, hogy szeretnék megint egy jól működő, szeretetteljes kapcsolatban lenni, természetesen hosszú távra tervezek. A problémám az, hogy az elmúlt időben nagyon görcsösen próbáltam kapcsolatot kialakítani, de minden próbálkozásom kudarcba fulladt, az első randiig sem jutottunk el a lányokkal. Pedig sok lányt megszólítottam, nem vagyok csúnya, sem bunkó, próbálok az a régimódi úriember lenni. A problémám nem az, hogy nem akarnak velem lenni, hanem, hogy ennyit agyalok, (kb. amikor időm engedi mindig ezen jár az agyam) görcsölök a témán (talán ez lehet az oka a sikertelenségemnek) és ez már nagyon kezd zavarni. Mit lehetne ellene tenni?2017. nov. 7. 13:51
1/8 anonim válasza:
Túlságosan komolyan veszed a lányokkal való ismerkedést. Csak randizz velük, aztán lesz, ami lesz.
2/8 anonim válasza:
a "regimodi uriember" nagyon rosszul hangzik
26N
3/8 A kérdező kommentje:
az én olvasatomban a régimódi úriember=aki tiszteli az embertársát és tud viselkedni
2017. nov. 7. 14:04
4/8 anonim válasza:
Szerintem is arról van szó, hogy rágörcsölsz a dologra. Én tudom milyen ez, nekem évek óta nem volt már senkim és nagyon erősen törekedtem eddig a pontig arra, hogy összehozzak egy-egy randit. Mondjuk te még szerencsésebb helyzetben vagy, mert élőben leszólítod a nőket, én ennyire direkten nem szeretek ismerkedni, ráadásul introvertált is vagyok, meg olyan helyen élek, ahol kb. nulla esély van korosztályombeli egyedülálló, valamennyire értelmes, tanult, művelt nőt is találni, szóval marad a net. De kezdek beleszarni ebbe az egészbe, mert úgyis azt látom, hogy aki akar tenni érte, annak nem sikerül, aki meg tojik bele, annak összejönnek a dolgok. Foglald le magad még jobban valamivel, mert be fogsz csavarodni.
5/8 anonim válasza:
Ez a ne görcsölj rá tanács pont olyan mint amikor ideges az ember és azt mondják, hogy nyugalom.
Úgyis rá fogsz megint görcsölni, főleg ha azt látod, hogy érdemes a másikat megismerni még jobban. Nincs erre jó módszer, ismerkedj, szerezz rutint és idő után jön az akinek jönnie kell. Addig meg találj értelmet a napjaidba és ne azon agyalj, hogy mid nincs.
6/8 anonim válasza:
Hova jársz egyetemre? Mármint melyik városba?
7/8 A kérdező kommentje:
Pécs
2017. nov. 7. 16:19
8/8 anonim válasza:
Úgy legyél lazább, hogy ne akard mindenáron. Válts nézőpontot :) Minden csak azon múlik, hogyan fogod fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!