Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szeretlek", állandóan?
Minden egyes beszélgetés így záródik. Kinél van ez még így, és mit szólsz hozzá?
F
Messengeren mi régebben rengeteget írtuk, jó éjt, szeretlek, szép álmokat.
Nem ment az agyamra vele, meg én se az ő agyára, szerintem egyáltalán nem gáz. Még mindig nem élünk együtt, így amikor együtt alszunk hétvégente, akkor alvás előtt szoktam neki mondani, de már messengeren nem irkáljuk.
Az állandóan meg majd változik, igen lehet ilyen időszakotok, nem gáz
F
Mi együtt élünk, tehát nem szoktunk minden beszélgetést, párbeszédet így zárni, de viszonylag gyakran mondjuk egymásnak. Tehát ha megkérem, hogy vigye ki a szemetet, akkor nem teszem hozzá, hogy szeretlek. De amikor nem vagyunk együtt és felhívjuk egymást, akkor gyakran el szoktuk mondani a végén, hogy szeretjük egymást. Ha együtt vagyunk otthon és épp teszünk, veszünk, vagy csak leülünk pihenni, átöleljük egymást és akkor is mondjuk. Ez majdnem mindennapos.
Hat év után nem érzem elcsépeltnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!