Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok, ha rosszul esik, hogy a volt párjaim, udvarlóim rendre találnak maguknak valakit, míg én állandóan egyedül vagyok?
Eddig nagyon kevés kapcsolatom volt, annak is mindig az lett a vége, hogy velem szakítottak, utána hamar találtak valaki mást, ha meg randizgatok valakivel, többnyire abbamarad a dolog, mert időközben összejönnek egy másik lánnyal.
Nem tartom magam rossz embernek, legalábbis annyira szörnyűnek nem, hogy ne akarjon velem lenni senki, de nagyon elkeserít már ez a dolog és félek, hogy egyedül maradok...
Néha semmi gond ha van benned egy kis irigység ezzel kapcsolatban, de remélem nem ezen rágódsz minden nap állandóan.
Ilyenkor jó lenne, ha facebookon leállítanád ezeknek az embereknek a követését és rá sem néznél a profiljukra, tehát egyáltalán semmit nem tudnál meg róluk. Ez a legjobb ellene.
Hát szerintem nem rossz dolog ez, sokan tesznek így. Engem nem érdekel annyira, csak az dühít, hogy tőlem is rosszabbakkal vannak, nem értem mitől jobbak ezek mégis.
Az egyik exem egy aranyláncos cigánnyal van, a másik egy gethes zsidó származású figurával, a harmadik pedig egy tőlem is sokkal kövérebb alkoholistával. Mitől jobbak ezek? Tényleg nem értem.
milyen voltál a kapcsolatban?
megtalálhatod te is a boldogságot, csak a negatív tulajdonságaidon próbálj változtatni
Nem vagytok túl szépek.
Bocs az igazságért.
Én nem értem, miért foglalkozol a volt párjaiddal, "udvarlóiddal" (WTF?). Mi közöd az ő magánéletükhöz?
Egyébként gondolom, arról van szó - de majd kijavítasz, ha tévedek -, hogy te nem kezdeményezel ("mert az a férfi dolga"), csak várod az udvarlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!