Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta: "Úgy szeretlek édesem, mint a férfiak a puncit". Normális? 21L 26F
Figyelt kérdés
Ezt válaszolta, arra a mondatomra, hogy: "Úgy szeretlek téged, mint az emberek a sót"...2017. okt. 4. 17:56
3/22 anonim válasza:
Az emberek nem azért használják a sót, mert annyira szeretik, hanem ez is olyan alapanyaga a főzésünknek, mint a fűszerek.
Én pl. csak nagyon minimális sót használok.
Egyébként nem minden pasi szereti a p..ncit, ez is tény.
De tényleg, te kezdted. Szebb hasonlatot miért nem találtál ki?
4/22 anonim válasza:
Te mondtal valami debilseget, o reagalt valami hasonloval. Mi a gond?
6/22 anonim válasza:
Köszi, ezt így nem ismertem.
Csak azt ismertem, ha a háziasszony elsózza a levest, akkor nagyon szerelmes.
7/22 A kérdező kommentje:
Igen látom itt nem sokat néztek magyar népmeséket.
2017. okt. 4. 18:11
8/22 anonim válasza:
A te kijelentésedre válaszolva abszolút rendben van.
Akkor lenne fura, ha ő így vallott volna szerelmet csak úgy, a te mondatod nélkül.
9/22 anonim válasza:
Ki az a kretén aki komolyan ilyet mond a pasijának, hogy úgy szeretlek mint a sót 😂😂
10/22 anonim válasza:
Úgy szeretlek, mint villamosmérnök a villamost...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!