Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szánalmas amikor valaki állandóan kiírja mindenhova hogy "hiányzol, szeretlek"?
Ismerek 1-2 ilyen embert. Amikor van barátja kiírja msn-re skypera, facere az üzenőfalra vagy ahol, amit minden ismerőse lát hogy "Úgy hiányzol, szeretlek, de jó lenne ha itt lennél most... :("
Most azért írja ki oda hogy mindneki lássa, hogy "nyenyenye... nekem van barátom... :P" ?
Vagy csak egyszerűen hülyék?
Ez még nem a zavaró kategória. Engem is irritál, mikor 1000 képet töltenek fel, és alá komizzák hogy "szép vagy" meg "énszeretlekjobban". Ennek inkább priviben a helye.
De ez amit írtál ez még elfogadható. És nem hiszem hogy nadzolás miatt csinálják.
Nem szánalmas, amikor valaki állandóan annyira el van foglalva másokkal, hogy észre se veszi, hogy egy vállrándítással elintézhetné az irritáló dolgokat, a helyett, h tök fölöslegesen felhúzza magát rajta?
De igen, szerintem is elég nevetséges. A te kérdésedre és az enyémre is. De mivel nem foglalkozom teljesen jelentéktelen dolgokkal, ezért amondó vagyok, ugorjunk is.
Igen, sz nálam is a szánalmas kategória, amikor mások orra alá dörgöli, hogy neki van kapcsolata.
Pedig amúgy senkit nem érdekel...
Gyerekes, buta, primitív emberek írják ezt ki mindenhova. Magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!