Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn azt mondja a pasi, nem bírja elképzelni, hogy együtt legyünk. Mégis állandóan rám ír és keres. Miért?
Már kb. egy hónapja ismerjük egymást a netről egy ismerkedős-társkeresős oldalról. Még sosem találkoztunk. Valamelyik nap rákérdeztem, hogy tulajdonképpen bejövök-e neki. Azt mondta, hogy ezt ő nem így fogalmazná meg, hanem azt mondaná, hogy nem bírja elképzelni, hogy együtt legyünk. Nekem viszont nagyon bejön! Akkor most mi a fenéért ír állandó jelleggel rám, miért keres??
És mit csinálnátok, megmondanátok neki, h nekem meg bejön és nem jó, hogy tudom, h fordítva nincs így, ezért inkább hagyjuk egymást?
Mert szeret veled beszélgetni ez nem tudom miért baj.
Bezzeg, ha nyomulna azért sírnál, hogy ő is csak azt akarja.
Nem tud kapcsolatot elképzelni, de egyszer (vagy többször) azért meghúzna...
Vagy a másik lehetőség, hogy az egóját legyezgetteti veled, mert tudja, hogy neked bejön.
Hagyd a ...-ba. Aki (pasiként) fellép a társkeresőre, az csak játszani akar.
Az igazi férfi veled lesz (és el is tudja képzelni hogy veled legyen).
Szóval szerintem keress mást.
20F
Ownmyballs, attól, h nincs farkam még megértem, amit mondasz.
9-es
A társkeresőn kívül nem igen tudok ismerkedni sajnos, nem tudok hol... szóval az, hogy fent egy pasi a társkeresőn (meg én is), sztem nem nagy bűn. Ha megismerek ott valakit, azután is velem lehet, utána már nyílván nem ott tartja az ember a kapcsolatot. Ez nem azon múlik, h mennyire férfi valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!