Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Társkeresőn azt mondja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn azt mondja a pasi, nem bírja elképzelni, hogy együtt legyünk. Mégis állandóan rám ír és keres. Miért?

Figyelt kérdés

Már kb. egy hónapja ismerjük egymást a netről egy ismerkedős-társkeresős oldalról. Még sosem találkoztunk. Valamelyik nap rákérdeztem, hogy tulajdonképpen bejövök-e neki. Azt mondta, hogy ezt ő nem így fogalmazná meg, hanem azt mondaná, hogy nem bírja elképzelni, hogy együtt legyünk. Nekem viszont nagyon bejön! Akkor most mi a fenéért ír állandó jelleggel rám, miért keres??

És mit csinálnátok, megmondanátok neki, h nekem meg bejön és nem jó, hogy tudom, h fordítva nincs így, ezért inkább hagyjuk egymást?

2014. jan. 2. 18:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Érteni értheted, de igazán nem érezheted át! Én sem érezhetem át, milyen mondjuk terhesnek lenni, csak kb. tudom, mit jelent, de az nem ugyanaz! :)
2014. jan. 2. 18:18
 12/23 A kérdező kommentje:
Hát terhesnek lenni még én sem tudom milyen. :D
2014. jan. 2. 18:19
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha akarod, hozzásegíthetlek az élményhez, miközben én átélem az eredetileg szóba hozott élményt! :D
2014. jan. 2. 18:20
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem kérnék belőle. Menj fel egy társkeresőre, ott biztos találsz jelentkezőt. :)
2014. jan. 2. 18:22
 15/23 anonim ***** válasza:
unatkozik. valakivel beszélgetni is kell.
2014. jan. 2. 18:22
 16/23 anonim ***** válasza:
Én csak a kérdezővel akarok szexelni, senki más nem érdekel. A világ legszebb női sem. A kérdező kell nekem, találkozzunk még ma! <3
2014. jan. 2. 18:31
 17/23 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem tudja elképzelni, hogy veled legyen, fakadhat önbizalomhiányból is. Jó lenne tudni, hogy milyen kontextusban hangzott el az adott mondat, mert ebből nem derül ki egyértelműen semmi.
2014. jan. 2. 18:34
 18/23 A kérdező kommentje:
Ownmy.. örömömre szolgál, hogy már ennyivel levettelek a lábadról. :) (Nem kell az irónia, na. ;) )
2014. jan. 2. 20:24
 19/23 A kérdező kommentje:

17-es

Én ducibb vagyok és azt már jelezte, hogy neki nem jönnek be a duci lányok. Ebből úgy gondolom, h nem önbizalomhiány, de végülis felvetésnek rossz. :)

2014. jan. 2. 20:26
 20/23 anonim ***** válasza:
Mennyivel vagy ducibb? Mert az sem mindegy, hogy esetleg te mit gondolsz magadról és milyen vagy "külső" szemmel.
2014. jan. 2. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!