Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn azt mondja a pasi, nem bírja elképzelni, hogy együtt legyünk. Mégis állandóan rám ír és keres. Miért?
Figyelt kérdés
Már kb. egy hónapja ismerjük egymást a netről egy ismerkedős-társkeresős oldalról. Még sosem találkoztunk. Valamelyik nap rákérdeztem, hogy tulajdonképpen bejövök-e neki. Azt mondta, hogy ezt ő nem így fogalmazná meg, hanem azt mondaná, hogy nem bírja elképzelni, hogy együtt legyünk. Nekem viszont nagyon bejön! Akkor most mi a fenéért ír állandó jelleggel rám, miért keres??
És mit csinálnátok, megmondanátok neki, h nekem meg bejön és nem jó, hogy tudom, h fordítva nincs így, ezért inkább hagyjuk egymást?
2014. jan. 2. 18:00
11/23 anonim válasza:
Érteni értheted, de igazán nem érezheted át! Én sem érezhetem át, milyen mondjuk terhesnek lenni, csak kb. tudom, mit jelent, de az nem ugyanaz! :)
12/23 A kérdező kommentje:
Hát terhesnek lenni még én sem tudom milyen. :D
2014. jan. 2. 18:19
13/23 anonim válasza:
Ha akarod, hozzásegíthetlek az élményhez, miközben én átélem az eredetileg szóba hozott élményt! :D
14/23 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem kérnék belőle. Menj fel egy társkeresőre, ott biztos találsz jelentkezőt. :)
2014. jan. 2. 18:22
15/23 anonim válasza:
unatkozik. valakivel beszélgetni is kell.
16/23 anonim válasza:
Én csak a kérdezővel akarok szexelni, senki más nem érdekel. A világ legszebb női sem. A kérdező kell nekem, találkozzunk még ma! <3
17/23 anonim válasza:
Az, hogy nem tudja elképzelni, hogy veled legyen, fakadhat önbizalomhiányból is. Jó lenne tudni, hogy milyen kontextusban hangzott el az adott mondat, mert ebből nem derül ki egyértelműen semmi.
18/23 A kérdező kommentje:
Ownmy.. örömömre szolgál, hogy már ennyivel levettelek a lábadról. :) (Nem kell az irónia, na. ;) )
2014. jan. 2. 20:24
19/23 A kérdező kommentje:
17-es
Én ducibb vagyok és azt már jelezte, hogy neki nem jönnek be a duci lányok. Ebből úgy gondolom, h nem önbizalomhiány, de végülis felvetésnek rossz. :)
2014. jan. 2. 20:26
20/23 anonim válasza:
Mennyivel vagy ducibb? Mert az sem mindegy, hogy esetleg te mit gondolsz magadról és milyen vagy "külső" szemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!