Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöztem a barátommal, és ő teljesen megváltozott. Állandóan a haverjaival lóg, nem csinálunk semmi programot együtt? Folytassam a kapcsolatot?
3 hónapja ez a helyzet. Van 1-2 jó pillanat, de úgy érzem,hogy boldogtalan vagyok. Már beszéltem vele, de erre azt mondja, hogy nem vagyok a felesége, meg hogy fiatal. Nem akarok rátelepedni, de úgy érzem, hogy azért csinálhatnánk együtt valamit.
Úgy érzem, hogy a nőiségemben vet ez csorbát. Nagyon ragaszkodok hozzá, de sokszor gondolkozok el azon, hogy talán egyedül bodogabb lennék. L/24
de sokszor gondolkozok el azon, hogy talán egyedül bodogabb lennék. L/24"
És persze azt tudnám tanácsolni,hogy lépj le!22/F
Köszönöm a válaszokat! Mindet! Én is azon gondolkozok, hogy egy kis időre mindenképp jó lenne külön lenni.
Nem vagyok házisárkány, ez biztos, mert ha a héten 1 jó napot együtttöltünk, akkor nekem az már jó lenne, és tőlem mehet ide oda a hét többi napján. A gond az, hogy ez jelenleg a jelenlegi hőmérséklet százalékában mozog, vagyis nulla.
Költözés előtt mennyit voltatok együtt?
Lehet, hogy most is csak annyit akar?
Akkor - ha vele akarsz maradni - az lenne a legjobb, ha mégse költöznétek össze. De számíts arra is, hogy a többi idejét esetleg mással szeretné tölteni (nem csak haverokkal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!