Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik a szomszédom mit tegyek? Nekem van barátom és együtt is élünk. és neki is van barátnője. De állandóan róla álmodozom.23 éves vagyok. De már 1 éve tart ez az egész :S
Mi a normális válasz?
Iktassuk ki a gátlásokat és félelmeket? Akkor a válasz hogy dobd ki a párod és hajts rá a szomszédra, leszarva az ő barátnőjét.
Ne iktassunk ki semmit és legyünk jókislányok? Akkor úlj el a seggeden és várd amígh elmúlik, hátha elmúlik....
Aztán a kettő között szabad megtalálhatod a neked megfelelő viselkedést.
Az hogy van barátod és együttélsz vele nemtom nálad mit jelent, nálam csak annyit jelent hogy mikor összeköltöztetek, akkor ti voltatok a legfontosabbak egymásnak. Namost a szomszédod perpillanat kicsit fontosabbnak tűnik számodra mint a párod. Változtak az érzéseid. Nem baj. Szokásuk.
23 vagy. Én ebben a korban még nem ajánlok túl hosszútávú kapcsolatokat. Sokszor az ember leragad 1-1 embernél akit a párjának nevez pedig nem a párja csak nem mernek szétmenni... Amíg nem akar az ember gyereket, ráér váltogatni. Tapasztalni. Minnél több emberrel megpróbálja az ember, annál valószínűbb hogy az igazival fog letelepedni. Ez nem romantikus regény, hanem matek/statisztika.
Hideg fejjel egyébként én a helyedben átmennék a szomszédhoz és elmondanám neki mi van, aztán hagynám gondolkodni aztán válaszolna hogy ő lát-e ebben valamit vagy nem... Felnőtt emberek vagyunk nem? Megtudjuk beszélni az érzéseinket. Ha meg a szomszéd nem tud veled beszélgetni az érzéseidről, akkor talán ki is esik a látókörből. Kinek kell ilyen ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!