Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn azt mondja a pasi, nem bírja elképzelni, hogy együtt legyünk. Mégis állandóan rám ír és keres. Miért?
Már kb. egy hónapja ismerjük egymást a netről egy ismerkedős-társkeresős oldalról. Még sosem találkoztunk. Valamelyik nap rákérdeztem, hogy tulajdonképpen bejövök-e neki. Azt mondta, hogy ezt ő nem így fogalmazná meg, hanem azt mondaná, hogy nem bírja elképzelni, hogy együtt legyünk. Nekem viszont nagyon bejön! Akkor most mi a fenéért ír állandó jelleggel rám, miért keres??
És mit csinálnátok, megmondanátok neki, h nekem meg bejön és nem jó, hogy tudom, h fordítva nincs így, ezért inkább hagyjuk egymást?
# 19: Ez esetben tényleg lehetséges, hogy nem jössz be neki... viszont ismerek olyan pasit, aki ettől még levelezget, unalomból, vagy a fene tudja.
Ha érdekel a dolog "miértje", szerintem tisztázd vele, végülis mi veszítenivalód van? Max. 5 percig kínos, már ha az, utána akár soha többet nem kell beszélnetek! :) Én bizony a helyedben szépen rákérdeznék, hogy miért írta ezt, és miért tartja veled a kapcsolatot mégis! :) Egyenes kérdésre egyenes választ szokás adni, ha esetleg nem így van, akkor meg ne foglalkozz vele, nem ér annyit!
20-as:
Széles a csípőm és duci vagyok. De összességében nem dagadt.
Amúgy rákérdeztem... azt mondta, hogy ha azért rázna le, mert nem akar semmit, akkor marha bunkó lenne. És hogy nincs hátsó szándéka, a célja pedig a beszélgetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!