Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz állandóan az edzőteremben, de mégsem jön oda soha hozzám?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki mindig néz vagy, amikor nem figyelek, látom a tükörből, hogy engem nézeget. Időnként jön, behajol, megnéz, de semmi sem történik. Lehet ennek valami oka? Nem tűnik kis nebáncsvirágnak.2020. jan. 23. 18:44
1/10 Noren1989 válasza:
Gyűjti a képanyagot a délutáni recskához.
2/10 anonim válasza:
Barátnője van, de nézni még szabad.
3/10 A kérdező kommentje:
Ha barátnője van, akkor nézze őt. 😂
2020. jan. 23. 19:11
4/10 anonim válasza:
Mert ha megszólít bepereled zaklatásért.
Egyébként meg mi tart vissza attól hogy te szólítsd meg?
5/10 anonim válasza:
Menj oda hozzá mondjuk edzés után valami random témával vagy szólj neki hogy segítsen valamiben ott a teremben ha beszélgetni akarsz vele,a fiúknak úgyis bejön ha egy lány kezdeményez:D
6/10 A kérdező kommentje:
Az tart vissza, hogy szerintem a férfi dolga a kezdeményezés. Ha valamiért nem teszi, annak biztos oka van. És az az ok már látatlanban nem tetszik. Ha nyuszi azért, ha csaja van meg azért.
2020. jan. 23. 20:24
7/10 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is néz folyton, csak beképzeled. Próbálkozz be, mert addig úgysem tudod meg. Ha úgy néz rád, mint aki azt kérdezné, mit szívtál, akkor maximum továbblépsz. Mit veszítesz, a matek puskádat?
8/10 A kérdező kommentje:
Dehogy képzelem be. Ma kicsit bámészkodtam és nézelődtem a pihi időmben és pont arra néztem, ahol láttam, hogy előtte edzett. Támasztotta a gépet és egyértelműen bámult. Kb. 1 percig össze is néztünk jó mélyen. Aztán visszafeküdtem hasazni. Még utána is nézett egyszer-kétszer. Ahogy viszont elkezdtem más pasival beszélgetni, egyből átmenet a terem másik végébe. Minden héten találkozunk és minden héten ugyanez megy. Kicsit furcsa.
2020. jan. 23. 20:57
10/10 BeefEater válasza:
Általában 2 (+1) oka szokott lenni, ha edzés közben megnéznek:
Nagyon jól csinálod a gyakorlatot és csak simán jó nézni
Nagyon rosszul csinálod a gyakorlatot
+1 jól nézel ki és bejössz neki.
Ha ő is tetszik neked, kezdeményezz te. Ha az túl sok, akkor legalább segíts neki például úgy, hogy pont ugyan azt a gépet használod vele közösen, amit ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!