Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szorongok állandóan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szorongok állandóan?

Figyelt kérdés
Egész életemben csak folyton szorongok. Régen mivel az iskolában kiközösítettek ezért oda is mindig félve mentem. Munkahelyet szintén a csalódás miatt nem merek keresni, mert félek hogy nem felelnék meg, illetve kiutálnának. Még ha a boltba megyek is félve köszönök, illetve beszélek. Nagy nehezen lett egy kapcsolatom is, örültem hogy végre nagy nehezen összejöttem valakivel, és valaki így elfogad, meg hogy én vagyok a legjobb dolog az életében de aztán mégis szakítottak velem. A kapcsolat alatt is sokszor rosszul éreztem magam, testi tüneteket produkáltam a kapcsolat alatt is. Így utólag azt érzem hogy csúnyán kihasználtak. Úgy gondolom hogy én sose leszek elég jó senkinek.
2019. dec. 1. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak lazíts.
2019. dec. 1. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert ezt már jól megtanultad. Ideje megtanulnod a nem szorongást. Meg lehet, de ezt is gyakorolni kell. Ezeken gondolkozz el, olvass utána, és hajrá.
2019. dec. 1. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Önértékelési problémáid vannak. Pszichológushoz kellene fordulni, ha hamar túl akarsz rajt lenni.
2019. dec. 1. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Mert az elmédben élsz. Én olyan súlyos szorongó voltam, hogy rettegtem munkahelyet keresni, vagy egyáltalán bármit csinálni. Szívritmus zavarom és állandó gyomor görcsöm is volt emiatt. 10 évig éltem ebben a pokoli tudatállapotban. Most pedig a mennyországban, mivel olyan mélyre kerültem, hogy onnan már csak felfelé vezetett az út. A rengeteg szenvedés rákényszerített, hogy felismerjem, valójában minden szenvedés az én választásom volt. Egyszerűen meg kellett tanulnom elengedni az érzéseimet, gondolataim, így azoktól teljesen függetlenné váltam. Ez nem arról szól, hogy uralom az érzéseimet és a gondolataimat, hanem hogy egyáltalán nem is léteznek olyan érzések és gondolatok bennem, amiket nem akarok. Csak az létezhet benned, amit a figyelmeddel éltetsz. Ha elkezded a figyelmedet elvonni ezekről a súlyos érzelmi fájdalmakról, amik a szorongást okozzák, akkor egyszerűen megszűnnek. A jelenlét feloldoz minden fájdalom alól.

Keress rá: Eckhart Tolle - A most hatalma

2019. dec. 1. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!