Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szorongok állandóan?
Mert az elmédben élsz. Én olyan súlyos szorongó voltam, hogy rettegtem munkahelyet keresni, vagy egyáltalán bármit csinálni. Szívritmus zavarom és állandó gyomor görcsöm is volt emiatt. 10 évig éltem ebben a pokoli tudatállapotban. Most pedig a mennyországban, mivel olyan mélyre kerültem, hogy onnan már csak felfelé vezetett az út. A rengeteg szenvedés rákényszerített, hogy felismerjem, valójában minden szenvedés az én választásom volt. Egyszerűen meg kellett tanulnom elengedni az érzéseimet, gondolataim, így azoktól teljesen függetlenné váltam. Ez nem arról szól, hogy uralom az érzéseimet és a gondolataimat, hanem hogy egyáltalán nem is léteznek olyan érzések és gondolatok bennem, amiket nem akarok. Csak az létezhet benned, amit a figyelmeddel éltetsz. Ha elkezded a figyelmedet elvonni ezekről a súlyos érzelmi fájdalmakról, amik a szorongást okozzák, akkor egyszerűen megszűnnek. A jelenlét feloldoz minden fájdalom alól.
Keress rá: Eckhart Tolle - A most hatalma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!