Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire egészséges, természetes dolog a volt párom lányával beszélgetni és lájkolgatni egymást állandóan?
Én 35, a volt barátnőm 47, a lánya 26.
Semmi olyanra nem kell gondolni.. nem felnőtt 18-as karika témáról beszélgetünk.. ő attól sokkal komolyabb és erkölcsösebb, csak nagyon kedveljük egymást. Általában megszakad ez a fajta kapcsolat is az emberek között amikor szakítunk a párunkkal nem?(jelen esetben a muterjával)
Mondok valankt! Az dobjon meg kővel aki szent!
Sokszor van/volt eszembe,hogy milyen lett volna ha vele jövök össze! Sokkal,de sokkal rendesebb,barátságosabb természetűbb volt velem szemben mint a párom volt. De ezt a gondolatbuborékot mindig kiszúrom egy tűvel! Nem illő és nem szabad ilyenre gondolni. Szerintem.
Nem nem.. egyáltalán nem szexuális fantáziárol van szó!
Csak én mindig is a kedvesebb lányokat szerettem,aki aranyos. De mint írtam korábban is!!! Soha nem tennék egy lépést sem ez ügyben!
De ha már itt tartunk..akkor ő miért köszön el sziv szimbólumokkal,meg szívbomba reakciókkal?
ő miért köszön el sziv szimbólumokkal,meg szívbomba reakciókkal?
Mert a korosztálya is ezt csinálja... Nem tűnt fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!