A mesterségesen megtermékenyítés által született
gyermek lehet ugyanolyan egészséges, mint a természetes
úton megtermékenyített?
Van valaki akinek a természetes móddal problémája van? Vagy úgy érted, hogy természetes úton nem jön össze a gyerek? Igen, lehet, olyan egészséges.
2018. jún. 9. 18:35
2/13 A kérdező kommentje:
"A mesterségesen megtermékenyítés által született gyermek lehet ugyanolyan egészséges, mint a természetes módon megtermékenyített petesejtből született gyermek?" Így akartam kérdezni, de már nem tudtam szerkeszteni.
2018. jún. 9. 18:38
4/13 A kérdező kommentje:
Többféle okból gondolkozhat valaki ezen, igen az egyik az lehet, hogy nem megy a párjával természetes módon, de az is lehet hogy fél attól, hogy nem születne egészséges gyereke természetes módon, vagy aszex valaki.
Persze lehet. Az mar masik kerdes hogy a tulstimulalasok es a rengeteg hormon ami a petesejtet eri nem okoz barmifele befolyast ami esetleg a kesobbiekben jon ki. Az azert koztudott hogy ezek a lombik kezelesek kozel se egeszsegesek. Szerintem nem csak a nonek nem.
2018. jún. 9. 18:49
"fél attól, hogy nem születne egészséges gyereke természetes módon"
Ennek nincs sok értelme, hacsak nem arra gondolsz, hogy idegen ivarsejttel, lombikban történik a megtermékenyítés. A szimpla inszemináció csak annyiban különbözik a természetes módtól, hogy fecskendővel juttatják be a méhűrbe a spermát az ovuláció után.
2018. jún. 9. 18:51
7/13 A kérdező kommentje:
Manapság egyre nagyobb arányban születnek természetes megtermékenyülés után valamilyen mentális, vagy fizikális problémával gyerekek.
Ezt honnan vetted?
Lombik eljárással csak akkor kiküszöbölhető a genetikai betegségek egy része, ha beültetés előtt vizsgálják az embriót. De úgy tudom, hogy ez hazánkban nem lehetséges.
2018. jún. 9. 19:25
9/13 A kérdező kommentje:
Én több olyan lombik babát is ismerek, akik nem egészségesek..szóval ez, hogy kiválasztják a legjobb hímivarsejtet, és hogy tuti egészséges lesz a baba, ez hülyeség.
2018. jún. 9. 19:46
Kapcsolódó kérdések: