Milyen természetes anyagok, módszerek vannak, melyek segítik a megtermékenyülést?
Figyelt kérdés
Különösebb problémám nincs, csak ugye az életkorom (38)... de szeretnénk közös babát, és jó lenne ha minél hamarabb összejönne!2016. márc. 21. 08:39
1/8 anonim válasza:
Én sajnos nem tudok természetes módszereket, de egy 3. és 21. napi hormonvizsgálatot ajánlanék neked. Sok vetéléstől és nem sikerüléstől megkímélnék magukat az emberek (pl. én is megkímélhettem volna magam).
2/8 anonim válasza:
Én Vénusz cseppet kezdtem el használni (a ciklusom rendben volt, csak teherbeesés miatt kezdtem inni).
Első hónapban sikerült, több, mint a 3/4-e megmaradt az üvegnek...
13 hkm
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2-es válaszoló: kipróbálom én is :)
2016. márc. 21. 12:32
4/8 anonim válasza:
Ha gondolod, a megmaradt Vénusz cseppemet átadom neked olcsóbban...nem sok hiányzik belőle...írj privit, ha érdekel! :)
5/8 anonim válasza:
1-es és 2-es hozzászóló, tudnátok esetleg bővebben infót írni az általatok ajánlottról? Köszi!!
6/8 anonim válasza:
2-es vagyok. Ez egy természetes anyagokból álló csepp. Palástfű, cickafark és pásztortáska oldata. Elsősorban ciklus helyreállítására ajánlják, de nekem azzal nem volt gobdom, fix 28 napis volt. Fórumokban, leírásokban olvastam, hogy a teherbeesést is segíti. Ha rákeresel google-ban, elég sok mindent találsz róla. Régen női cseppnek hívták, ma Vénusz csepp.
7/8 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es! én tegnap délután elrobogtam a gyógyszertárba...ésss vettem :D
a felajánlásod csak ma reggel olvastam :)
így tárgytalan, de köszönöm!
ám, úgy látom azért érdeklődik itt más is utána ;)
2016. márc. 22. 08:46
8/8 anonim válasza:
Rendben, nincs semmi gond!!! :)
Remélem neked is szerencsét hoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!