Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt szeretnem kerdezni, hogy...

Azt szeretnem kerdezni, hogy endometriozissal esett e valaki teherbe termeszetes uton?

Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyik kolléganőm. Pont újonnan érkezett, aztán ő maga lepődött meg a legjobban, hogy terhes lett munkába állás után pár héttel - az orvosok szerint minimális esély volt rá.

A gyerek már elmúlt két éves azóta.

2015. aug. 2. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy ismerősöm. Most másodikkal terhes. Nem lehetett konnyu neki meg mar ki volt irva mutetre is, amikor jott a masodik. Kb. 125 kg a holgy.
2015. aug. 2. 18:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor remenykedem, nekem fel evet adott az orvos a probalkozasra, aztan menni kell a mutetre..
2015. aug. 2. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajna nehéz.nekem is az volt egy éve várjuk a csodát de végül múlt héten meg műtöttek.nagyon nagy reményekkel feltöltve várom a következő pár hónapot.én is féltem a műtéttől de hidd el megéri.
2015. aug. 3. 09:04
 5/6 A kérdező kommentje:

Holnap egyeztetek mutetre idopontot, nem akarok varni en sem tul sokaig..

Neked kivanom a legjobbakat, minel hamarabb erkezzen hozzatok a kis csoda :)

2015. aug. 3. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi lett a sorsod azóta kérdező?
2021. dec. 18. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!