Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes anyukák ti miért a szingli pasikra nyomulnak állandóan?
Most olvastam egy topikot, amiben teljesen egyet kellet értem az egyik valaszoloval mivel én is ezt tapasztalom a környezetemben!!!
Egyedül marad az anyuka ,új apukat keres ,persze nem a hozzá illő között, mármint szintén elvalt ,gyerekes apukat ,hanem a szingli ,jó egzisztenciális rendelkezo között???
Undorító nemelyik!!!
Azokat meg kéne hagyni a szingli csajoknak akiknek még nincs gyerekekuk nem ???
Nagyon sok munkatars nem is ugyan élről panaszkodik, hogy nekik úgymond nem jut normális, meg gyermektelen 30+-os pasi ,mert rájuk telepedtek a nők 1 vagy2 gyerekkel ....
Ezen a kérdésen nem kell felhaborodni vagy megsertodni könyörgöm!!!F36
11 ....
Miért nem szinten gyerekes faszot kerestek magatoknak ???
Jobb máson eloskodni?
El b@szni más életét mert nektek ott maradt egy előzőleg gyerek ,ha vess magadra ....
Volt szerencsém ilyen nőkkel le ülni beszélgetni ....
Tudod miért babám????
Mert jó módú család vagyunk és ha rajtam múlik ,itt nem lesz nektek habosított dozsi:)))
Szánalmas miért????
Mert teljesen más a néző pontom mint neked ??
Ennyi erővel te is az vagy és legalább magadból indultál ki ;)
Sajnos nekem is előbb utóbb kerülgetni kell a gyereket ,a not is családi rendezvényen...a párom se kultivalja ezeket ...se anyánk!!!!
Akkor akinek ez nem szimpi mindenki szánalmas:)
Ennyi
Vedd el az öcsédet, kedves kérdező!
Akkor biztos lehetsz benne, hogy jót választott 🤣
Na de komolyan, miért kell lenézned az egyedülálló anyákat?
Senki sem akar egyedül megrohadni, még ők sem.
Szerintem túlliheged a témát.
Öcséd majd megtanulja, hidd el! Szingli, gyermektelen csajokban is lehet ám csalódni...
Ne neked fájjon már, ha máson szorít a cipő...!
Na jó napot!
Ismétlem a kérdést miért nem gyerekes faszot nézték ki magatoknak ??
Dunát lehet velük is rekeszteni nyuszika ;)
Nem vagyok a babád, öcsém. Anyád lehetnék kb, nem a babád.
Ja félted a saját örökségedet, "a családi vagyont" hogy az öcskös elherdálja valami anyukára??:)) Vicceske vagy.
Újgazdagok vagytok-e? Mert hogy nem értelmiségi család sarja vagy, az qrvahétszentség.
Amúgy elárulom neked, én szingli anyuka koromban szingli apukát - a te olvasatodban gyerekes faszot - kerestem magamnak és vele házasodtunk meg, kettőnknek van 3 gyerek. Ez nekem a habosított dőzsi. Én spec direkt gyerekes faszot akartam, egyrészt mert ő nyilván jobban érti ezt a gyerek az első jellegű témát, másrészt gyerektelen faszot akarhat saját gyereket, én meg már nem.
Amúgy amikor volt szerencséd leülni "ilyen" nőkkel beszélgetni, akkor mit állapítottál meg, miért gyerektelen faszot akarnak maguknak fogni, mint pl a te öcsédet?
És még kikéri magának, hogy miért szánalmas :D
Valószínűleg a kérdező nőt nem látott még életében testközelből aztán így éli ki magát..
Most meg belekötsz a válaszolókba...
Rettentő intelligens ember lehetsz.. 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!