Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes anyukák ti miért a szingli pasikra nyomulnak állandóan?
Most olvastam egy topikot, amiben teljesen egyet kellet értem az egyik valaszoloval mivel én is ezt tapasztalom a környezetemben!!!
Egyedül marad az anyuka ,új apukat keres ,persze nem a hozzá illő között, mármint szintén elvalt ,gyerekes apukat ,hanem a szingli ,jó egzisztenciális rendelkezo között???
Undorító nemelyik!!!
Azokat meg kéne hagyni a szingli csajoknak akiknek még nincs gyerekekuk nem ???
Nagyon sok munkatars nem is ugyan élről panaszkodik, hogy nekik úgymond nem jut normális, meg gyermektelen 30+-os pasi ,mert rájuk telepedtek a nők 1 vagy2 gyerekkel ....
Ezen a kérdésen nem kell felhaborodni vagy megsertodni könyörgöm!!!F36
19#
Nagyon szívesen el mesélek neked ezt azt !!!
Kezdjük ott ha már új gazdák vagyunk vagy sem ...ehez se semmi közöd....azt hiszi némelyik a gyerekkel egy életre magához láncolata a pasit ...ami ismét nem igaz ,le lép jön a kövi faszi...mindenhova csinál gyereket ....te is ugyan ezt csináltad...nesze egy új gazdag véleménye oreglany :)
Te vagiztál itt a családi vagyonra, hogy azt félted, akkor hogyhogy mi közöm? Nem te reklámoztad itt, öcsém? Apádék által összekulizott pénzre vered magad?:)))
Nincs mire irigykedjek, építési vállalkozó a férjem, én meg közgazdász öreglány vagyok, egészen jó állással és fizetéssel. Nálunk mondjuk nem is ez a faszot stílus dívik, nem erre neveljük a gyerekeinket. Öcsém.
"mindenhova csinál gyereket"
Ki, öcséd? Vagy majd te? Mert a nők nem csinálnak gyereket. Mi csináltatunk.
Mindenhova? 1 db gyereket csináltattam, akinek az apjától leléptem a gyerekkel.
Nagyon érdekel az újgazdag véleményed erről, újgazdag öcsém. Hadd halljuk!
Szerintem mondjuk az lenne felháborító, ha célzottan párkapcsolatban lévő emberekkel akarnának összejönni.
Még jó, hogy szinglikkel akarnak bazeg:D
Vagy.... ugye tudod mit jelent a "szingli" szó?
Én léptem le, öcsém. Így van.
És?
Ebből mit állapítottál meg? Illett volna megvárnom, hogy a gyerekem apja lépjen le? Nekem nem illik, ha amúgy borzasztó a kapcsolatunk vagy mi volna az elvárás a te és az öcséd részéről? Mondd, mit kellett volna tegyek?:)
Sokan az adott kérdésre nem tudnak normális választ adni,ki forgatható a kérdést, ha valakinek mellesleg más a néző pontja mint neked szánalmas,gyökér,bohóc stb...ember egyáltalán csoda ,hogy még életben vagy bazd+!!!!
Vissza is utasítja ne aggódjatok.
De az adott kérdés még mindig ugyan az ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!