Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekes anyukák ti miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes anyukák ti miért a szingli pasikra nyomulnak állandóan?

Figyelt kérdés

Most olvastam egy topikot, amiben teljesen egyet kellet értem az egyik valaszoloval mivel én is ezt tapasztalom a környezetemben!!!

Egyedül marad az anyuka ,új apukat keres ,persze nem a hozzá illő között, mármint szintén elvalt ,gyerekes apukat ,hanem a szingli ,jó egzisztenciális rendelkezo között???

Undorító nemelyik!!!

Azokat meg kéne hagyni a szingli csajoknak akiknek még nincs gyerekekuk nem ???

Nagyon sok munkatars nem is ugyan élről panaszkodik, hogy nekik úgymond nem jut normális, meg gyermektelen 30+-os pasi ,mert rájuk telepedtek a nők 1 vagy2 gyerekkel ....

Ezen a kérdésen nem kell felhaborodni vagy megsertodni könyörgöm!!!F36

jan. 11. 12:52
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:

19#

Nagyon szívesen el mesélek neked ezt azt !!!

Kezdjük ott ha már új gazdák vagyunk vagy sem ...ehez se semmi közöd....azt hiszi némelyik a gyerekkel egy életre magához láncolata a pasit ...ami ismét nem igaz ,le lép jön a kövi faszi...mindenhova csinál gyereket ....te is ugyan ezt csináltad...nesze egy új gazdag véleménye oreglany :)

jan. 11. 13:27
 22/57 anonim ***** válasza:
85%

Te vagiztál itt a családi vagyonra, hogy azt félted, akkor hogyhogy mi közöm? Nem te reklámoztad itt, öcsém? Apádék által összekulizott pénzre vered magad?:)))

Nincs mire irigykedjek, építési vállalkozó a férjem, én meg közgazdász öreglány vagyok, egészen jó állással és fizetéssel. Nálunk mondjuk nem is ez a faszot stílus dívik, nem erre neveljük a gyerekeinket. Öcsém.

jan. 11. 13:29
 23/57 Hans Pötterman ***** válasza:
82%
Te nagyon debil vagy mo
jan. 11. 13:30
 24/57 anonim ***** válasza:
73%

"mindenhova csinál gyereket"

Ki, öcséd? Vagy majd te? Mert a nők nem csinálnak gyereket. Mi csináltatunk.

Mindenhova? 1 db gyereket csináltattam, akinek az apjától leléptem a gyerekkel.

Nagyon érdekel az újgazdag véleményed erről, újgazdag öcsém. Hadd halljuk!

jan. 11. 13:31
 25/57 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem mondjuk az lenne felháborító, ha célzottan párkapcsolatban lévő emberekkel akarnának összejönni.

Még jó, hogy szinglikkel akarnak bazeg:D

Vagy.... ugye tudod mit jelent a "szingli" szó?

jan. 11. 13:34
 26/57 A kérdező kommentje:
27 te léptél le anyukám...na ezt mondtam ,nem mindig a faszik lépnek le ;)
jan. 11. 13:36
 27/57 anonim ***** válasza:
80%

Én léptem le, öcsém. Így van.

És?

Ebből mit állapítottál meg? Illett volna megvárnom, hogy a gyerekem apja lépjen le? Nekem nem illik, ha amúgy borzasztó a kapcsolatunk vagy mi volna az elvárás a te és az öcséd részéről? Mondd, mit kellett volna tegyek?:)

jan. 11. 13:40
 28/57 anonim ***** válasza:
97%
És mi a probléma?? Valaki próbálkozik aki neked nem jön be. Akkor vissza kell utasítani! Ti megérdemeltétek volna, hogy nőnek szülessetek és kiálljátok azt amit egy nőnek ki kell állnia, a szerencsétlen undorító nyomulós próbálkozós szituációkat, ti meg itt nyavalyogtok azért mert egy olyan nő esetleg közeledik felétek aki nektek nem jön be. Hülye kis picsák vagytok férfi létetekre.
jan. 11. 13:41
 29/57 anonim ***** válasza:
90%
Itt minden napra jut egy olyan kérdés amiben 40-es 50-es 60-as vén disznók àhhítoznak a 20 éves pipi húsra. Érdekes nem láttalak még ott őrjöngeni alatta egyikőtöket sem kedves gyermektelen férfiak.
jan. 11. 13:46
 30/57 A kérdező kommentje:

Sokan az adott kérdésre nem tudnak normális választ adni,ki forgatható a kérdést, ha valakinek mellesleg más a néző pontja mint neked szánalmas,gyökér,bohóc stb...ember egyáltalán csoda ,hogy még életben vagy bazd+!!!!

Vissza is utasítja ne aggódjatok.

De az adott kérdés még mindig ugyan az ....

jan. 11. 13:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!