Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes anyukák ti miért a szingli pasikra nyomulnak állandóan?
Most olvastam egy topikot, amiben teljesen egyet kellet értem az egyik valaszoloval mivel én is ezt tapasztalom a környezetemben!!!
Egyedül marad az anyuka ,új apukat keres ,persze nem a hozzá illő között, mármint szintén elvalt ,gyerekes apukat ,hanem a szingli ,jó egzisztenciális rendelkezo között???
Undorító nemelyik!!!
Azokat meg kéne hagyni a szingli csajoknak akiknek még nincs gyerekekuk nem ???
Nagyon sok munkatars nem is ugyan élről panaszkodik, hogy nekik úgymond nem jut normális, meg gyermektelen 30+-os pasi ,mert rájuk telepedtek a nők 1 vagy2 gyerekkel ....
Ezen a kérdésen nem kell felhaborodni vagy megsertodni könyörgöm!!!F36
Sok nő azért szül mert dolgozni nem akar lássuk be ,hopp ott egy szingli ,jó kiállásu,nem csóró pasi csinálok oda is egy gyereket max ha szét megyünk onnan is jön gyerek tartás....
De ahhoz már párnak nem fullik a foga ,hogy olyannal aljon össze aki hozzá hasonlít....
Ismerős az irás stilusod. Ideje lenne keresned egy pszichiátert. Piszkosul frusztralt vagy. Lehet nem veszed észre magad. Ki, kivel, miért?
Amit itt össze sirsz/panaszkodsz. Ezért nem találsz egy normális nőt magadnak. Átüt rajtad minden nő menekül.
Ne mások életén rágodj!
41...te pedig sotet mint az éjszaka!!
MERT AZ OCSEM !!!TESTVEREM,CSALAD TAGOM ,MUNKA TARSAM !!!
ES NEM AKAROM ,HOGY 3GY SOTET ,ELTARTOTT NOT SZEDJEN OSSZE AKI CSAK BE TESZI A MEZTELEN VALAGAT VALAHOVA RAADASUL UGY ,HOGY EZT MAR EGYSZER MEG TETTE MASHOL !!!!
Amúgy a szándéktalan gyermektelenség elsősorban a férfiakon múlik. Mármint.. egyre több kutatás van arról, hogy még az erejük teljében lévő férfiak is a korábban normális spermaszint mindössze felét produkálják és egyre közelebb van az átlag spermasűrűség a meddő szinthez.
Szóval ha egy nőnek már van gyereke, azaz bizonyítottan korábban termékeny volt, és most eg gyermektelen férfi nem tud neki gyereket cisnálni.... hát... én első körben a férfit küldeném el orvosi vizsgálatra.
Bár a leírás alapján senki nem volt vizsgálaton, csak a hibáskeresés megy..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!