Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha a munkahelyemen állandóan a szerelmi életemről faggatnak?
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy miért foglalkoznak a kollégáim a szerelmi életemmel.
Ha összejövök valakivel, akkor azonnal a fülükbe jut valahonnan és folyamatosan olyan kérdésekkel traktálnak, hogy "Ki a szerencsés hölgy?", "Hova megyek munka után?" stb.
Soha nem válaszolok rendesen, csak kijelentem, hogy ez az én dolgom, mindenki foglalkozzon a saját magánéletével.
Ilyenkor jön a csesztetés, hogy "Hogy néz ki?", "Milyen a haja?" és a többi.
Ez normális dolog egy munkahelyen? Egyáltalán miért kell azzal foglalkoznia a másiknak, hogy én kivel vagyok együtt? Agyamra megy...
#2. Őszintén mondom, egyáltalán nem beszélek velük semmi magánjellegű dologról. Nem vagyok velük jóban, azért sem értem.
A munkahelyi pletyka szintje iszonyatos szinten van nálunk.
Pont az hogy egy elcseszett vagy. Az ilyen szerencsétleneket mindig kipézécik maguknak.
Nálunk is mindenki tudja a másikról hogy hol lakik, milyen kapcsolatban van, anyagi helyzet stb.
Aztán ha valami nem oké, abba beleállnak.
Egyszerű, legyél normális! És állj ki magadért!
Mert a saját életük szar és addig amíg téged ba.sztatnak nem kell a sajátjukkal foglalkozniuk.
Előző helyemen azért bántottak, mert boldog a párkapcsolatom. Mondták, hogy jaj hát 1 év az nagyon friss, x évet adok és szakítotok, csak most vagy szerelmes, úgyis ellaposodik, mint minden kapcsolat. Kifiguráztak amikor siettem haza mert a párommal akartam lenni. Persze ezt csak azok mondták, akik szinglik és nem kellenek senkinek, meg akiknek szar a kapcsolatuk és csalják a párjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!