Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes anyukák ti miért a szingli pasikra nyomulnak állandóan?
Most olvastam egy topikot, amiben teljesen egyet kellet értem az egyik valaszoloval mivel én is ezt tapasztalom a környezetemben!!!
Egyedül marad az anyuka ,új apukat keres ,persze nem a hozzá illő között, mármint szintén elvalt ,gyerekes apukat ,hanem a szingli ,jó egzisztenciális rendelkezo között???
Undorító nemelyik!!!
Azokat meg kéne hagyni a szingli csajoknak akiknek még nincs gyerekekuk nem ???
Nagyon sok munkatars nem is ugyan élről panaszkodik, hogy nekik úgymond nem jut normális, meg gyermektelen 30+-os pasi ,mert rájuk telepedtek a nők 1 vagy2 gyerekkel ....
Ezen a kérdésen nem kell felhaborodni vagy megsertodni könyörgöm!!!F36
41 a stílusod alpári...
Mellesleg ezzel az egésszel mit is akartál mondani ?
Mert az elan meg volt de mi is a lényeg végül?
41 mellesleg ezzel a stilusaal azt hiszed kemény vagy ?
Pont az ellentétje.
Itt te vagy az ideges. Mindneki más annyit mond, hogy hagyd a pcsába, minek foglalkozol vele.
De te valamiért foglalkozol egy olyan dologgal ami téged idegesít:D
41-es alpári:)) Aha.
Kérdező meg egy gróf.
Nem kerestem gyermektelen férfit, kimondottan gyermekest kerestem. De megismertem a párom, akinek nincs gyereke és egymásba szerettünk.
Nem tart el, az én házamban lakunk, a gyerekemre soha egy fillért nem fizetett. Önállóan is életképes vagyok, szemben veled, kérdező, aki a családi vagyonra vered a nyálad.
Amúgy a párom anyja pont így gondolkodik, mint te, ő is totál ki volt akadva, hogy a fia egy gyerekes nővel jött össze, mert biztos nem is dolgozom, el akarom magam tartatni, stb. A párom elmondta neki, hogy ilyesmiről szó sincs, de nem nagyon érdekli a valóság, csak amit a saját fejében pörget. Annyit ért el, hogy a párom nem tartja vele a kapcsolatot. Nem rajtam múlt, felőlem tarthatta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!