Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekes anyukák ti miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes anyukák ti miért a szingli pasikra nyomulnak állandóan?

Figyelt kérdés

Most olvastam egy topikot, amiben teljesen egyet kellet értem az egyik valaszoloval mivel én is ezt tapasztalom a környezetemben!!!

Egyedül marad az anyuka ,új apukat keres ,persze nem a hozzá illő között, mármint szintén elvalt ,gyerekes apukat ,hanem a szingli ,jó egzisztenciális rendelkezo között???

Undorító nemelyik!!!

Azokat meg kéne hagyni a szingli csajoknak akiknek még nincs gyerekekuk nem ???

Nagyon sok munkatars nem is ugyan élről panaszkodik, hogy nekik úgymond nem jut normális, meg gyermektelen 30+-os pasi ,mert rájuk telepedtek a nők 1 vagy2 gyerekkel ....

Ezen a kérdésen nem kell felhaborodni vagy megsertodni könyörgöm!!!F36

jan. 11. 12:52
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
93%
Idefigyelj, öcsém! Nagyon ritkán írok itt, de most kinyílt a bicskám. A feleségem elvált 2 gyerekkel. Egyikünk sem keresett akkor éppen kapcsolatot. Találkoztunk és egymásba szerettünk. Tudom, ez neked értelmezhetetlen fogalom. Neki saját háza volt, pénze, autója. Részben örökségből, részben nyilván a munkájából. Egy pillanatig se jött szóba, ki kinek mit fizet, amióta együtt vagyunk. Már 2 közös gyerekünk is van. Semmiért és senkiért nem adnám sem őt, sem az életünket. De nyilván én is le leszek ugatva. Mit is tudhatok bármiről? Még csak 25 éve vagyunk együtt...
jan. 11. 14:55
 42/57 anonim ***** válasza:
1%
El kell hajtani az ilyen nőt a francba. Nem szerelmet keres magának, csak egy pótapát. Neki a gyerek lesz mindig az első(ami alapból szánalmas) és sose te..vagy már szingli pasi. 28N
jan. 11. 15:03
 43/57 A kérdező kommentje:
42 köszönöm!!!!!!
jan. 11. 15:07
 44/57 A kérdező kommentje:

41 a stílusod alpári...

Mellesleg ezzel az egésszel mit is akartál mondani ?

Mert az elan meg volt de mi is a lényeg végül?

jan. 11. 15:09
 45/57 A kérdező kommentje:

41 mellesleg ezzel a stilusaal azt hiszed kemény vagy ?

Pont az ellentétje.

jan. 11. 15:10
 46/57 anonim ***** válasza:
85%
43, jól megköszönöd... bezzeg amikor én írtam, hogy simán ha nem érdekel, lapozz, akkor azt ignoráltad:D pedig az egész társkeresés lényege ennyi: aki nem érdekel, azzal nem állsz le. Nem bonyolult ám...
jan. 11. 15:10
 47/57 A kérdező kommentje:
Azért vagytok idegesek és értetek nekem mert igazam van ??? :)
jan. 11. 15:14
 48/57 anonim ***** válasza:
92%

Itt te vagy az ideges. Mindneki más annyit mond, hogy hagyd a pcsába, minek foglalkozol vele.

De te valamiért foglalkozol egy olyan dologgal ami téged idegesít:D

jan. 11. 15:16
 49/57 anonim ***** válasza:
91%

41-es alpári:)) Aha.

Kérdező meg egy gróf.

jan. 11. 15:22
 50/57 anonim ***** válasza:
91%

Nem kerestem gyermektelen férfit, kimondottan gyermekest kerestem. De megismertem a párom, akinek nincs gyereke és egymásba szerettünk.

Nem tart el, az én házamban lakunk, a gyerekemre soha egy fillért nem fizetett. Önállóan is életképes vagyok, szemben veled, kérdező, aki a családi vagyonra vered a nyálad.

Amúgy a párom anyja pont így gondolkodik, mint te, ő is totál ki volt akadva, hogy a fia egy gyerekes nővel jött össze, mert biztos nem is dolgozom, el akarom magam tartatni, stb. A párom elmondta neki, hogy ilyesmiről szó sincs, de nem nagyon érdekli a valóság, csak amit a saját fejében pörget. Annyit ért el, hogy a párom nem tartja vele a kapcsolatot. Nem rajtam múlt, felőlem tarthatta volna.

jan. 11. 15:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!