Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes anyukák ti miért a szingli pasikra nyomulnak állandóan?
Most olvastam egy topikot, amiben teljesen egyet kellet értem az egyik valaszoloval mivel én is ezt tapasztalom a környezetemben!!!
Egyedül marad az anyuka ,új apukat keres ,persze nem a hozzá illő között, mármint szintén elvalt ,gyerekes apukat ,hanem a szingli ,jó egzisztenciális rendelkezo között???
Undorító nemelyik!!!
Azokat meg kéne hagyni a szingli csajoknak akiknek még nincs gyerekekuk nem ???
Nagyon sok munkatars nem is ugyan élről panaszkodik, hogy nekik úgymond nem jut normális, meg gyermektelen 30+-os pasi ,mert rájuk telepedtek a nők 1 vagy2 gyerekkel ....
Ezen a kérdésen nem kell felhaborodni vagy megsertodni könyörgöm!!!F36
új apukat keres
Vagy inkább társat magának. A gyereknek gondolom nem halt meg az apukája.
Amúgy meg majd a hapsi - amennyiben cselekvőképes, felnőtt ember - eldönti, akar-e gyerekes nővel kezdeni, vagy "meghagyja magát szingli csajoknak".
Jó, hogy törvénybe nem akarod iktatni.
Mondok egy példát...öcsém...
31 éves...igényes,magas izmos mint én...szingli csaj keres magának, akad is bőven viszont!!!!
Van két nő aki meg allas nélkül már szinte zaklatja ,(persze van ott gyerek már mástól!!!)
Akkor miről is beszélünk????
Élősködő próbálnak, rá szólnak az emberre ....
És nem öcsém se az első se az utolsó ilyen!!!
Én próbálom észhez téríteni, hogy még ne próbáljon ilyennel össze állni, más gyereket nevelni ,rájuk költeni, majd ha neki lesz saját!!!
Neked nem teljesen mindegy, hogy ki kivel akar ismerkedni?
Miben befolyásolja ez a te életed? Ha veled ilyen történne (amit gyanítok még nem is történt) akkor szimplán megmondod, hogy nem szeretnél komoly kapcsolatot olyan nővel akinek már van gyereke. Lehet téged ezért leszólni, de igazából ez ugyanúgy a te döntésed, mint az hogy az adott gyerekkel rendelkező nők kivel és kikkel akarnak ismerkedni.
Részemről pedig ez nem megsértődés, mert én is férfi vagyok, pusztán nem igazán értem ezt a fröcsögést egy olyan dologra ami téged alapvetően nem is érint.
Már bocs,de ocsemet meg akarom védeni...valamilyen szinten érthető is ...
Mit szólnál hozzá, ha az ex is folyamat képbe lenne ?? Hm ?
Vagy konkrétan neked kéne finanszírozni más gyerekének a tanulmányait vagy nyaralasat csak azért mert együtt vannak az anyjával???
Bármikor be kavarás az ex is ha épp olyan kedve van ? Nyugodt pillanata se lenne ...
Ezen is kicsit el kéne gondolkozni ....
Ez nem frocsoges!!!
Nem csak a f@rkad után kéne menni ....
Úgy látom nálad ez egy sokkal mélyebben gyökeredző probléma, mint csak az amit leírtál, hogy meg szeretnéd védeni a testvéred. Ő is felnőtt ember és teljesen el tudja dönteni valószínűleg, hogy kivel akar párkapcsolatot vagy kivel nem.
Rettentő visszataszító egyébként az ahogyan nyilatkozol és konkrétan leprásnak tartasz egy olyan nőt akinek már van gyereke.
Olyanokat senki nem mondott amit állítasz, hogy bármit neked kellene finanszírozni, de amint egy kapcsolat elér egy szintet akkor ugyanúgy "közösen fogtok élni" és közösen finanszírozzátok az életeteket akár van másik kapcsolatból gyerek akár nincsen.
De mint írtam, szerintem téged az ilyen veszélyek nem fenyegetnek és azzal nem is véded meg az öcséd, ha itt fröcsögsz. Ezzel csak egy dolgot fogsz elérni, ha ezt személyesen is megteszed egy társaságban. (Spoiler: Egy nő sem fog veled komolyan szóba állni. Sem olyan akinek van gyereke és sem olyan akinek nincsen.)
#4-es voltam.
Én pl nő vagyok, biztos nem a farkam után megyek.
Öcséd felnőtt ember? Akkor meg ne akarj az anyja lenni. Öcsém.
konkrétan neked kéne finanszírozni más gyerekének a tanulmányait vagy nyaralasat csak azért mert együtt vannak az anyjával???
Bármikor be kavarás az ex is ha épp olyan kedve van ?
Ezeket honnan veszed? Már kértek öcsédtől kereseti kimutatást, be lett mutatva ex-apukának, hogy vele kell majd megverekednie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!