Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha azt akarja hogy hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt akarja hogy hagyjam ot, miert old fel allandoan es miert nem hagy figyelmen kivul?

Figyelt kérdés

Mindegy miert, nem akarok belemenni a reszletekbe de az a lenyeg, hogy azt mondja nekem hagyjam ot beken letilt, de allandoan felold amikor megcsorgetem telefonon.

Ha valoban azt akarja hagyjam ot es ne beszeljunk, miert hiv mindig vissza es miert old fel utana ott ahol beszelni szoktunk?

Es miutan beszeltunk, megint azt mondja hagyjam ot beken. Ez mar vagy 5x volt.

Ha en valakivel nem akarok beszelni, nem erdekel hiv e, mert eszem agaban sincs visszahivni. Ha azt akarja hagyjam miert nem hagy figyelmen kivul?

Egyebkent ezert nem tudom hagyni, mert mindig visszahiv.

De miert nem birja ki?

2023. nov. 21. 22:36
 1/3 A kérdező kommentje:
Velem volt olyan hogy valaki nagyon akart engem, en ot nem. Megmondtam neki, es ennek ellenere is hivott, irt, letiltottam mert nem akartam vele beszelni es nem fogta fel, es meg ugyis hivott telefonon, kijelezte a hivasnaploban de soha eszembe sem jutott hogy felhivjam vagy hogy feloldjam
2023. nov. 21. 22:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Viszont akirol irtam, o azt csinalja hogy dobok neki egy csalit es egybol raharap ahelyett hogy eszre se venne
2023. nov. 21. 22:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Figyelj, te egy olyan lánynak tűnsz aki nagyon szeretne ebbe többet látni mint ami. Így te zaklatónak tűnsz majd, ha állandóan csak írkálsz neki. Legyen egy kis önuralmad. Nem minden egy pasi körül forog, főleg nem akörül aki számba se vesz. Én a helyedben hagynám ezt egy életre. Mindketten találhattok jobbat. Van hogy egyszerűen nem működik.
2023. nov. 22. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!