Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves férfi vagyok és családot szeretnék de nem akarok aggastyán apa lenni. Hány éves koromig racionális belevágni ebbe az egészbe? Nyilván csak a megfelelő társsal, aki korban/érettségben passzol hozzám.
Jó meggyőztetek nem leszek szülő. Maximum akkor ha nagy szerelem jön és a nő szeretne és tőlem szeretne. Ezt sajnos nehéz felmérni de ezért sem akarok milliomos lenni soha mert akkor sosem tudnám hogy a nő engem szeret e vagy a milliókat.
37F incel
83-as nem adom fel, rengeteg kérdést tervezek még kiírni idén a fő témák az incel és chad témakörben várhatóak illetve társkeresési gondok lesznek.
37F incel
Én is ezt mondtam, és még legalább 2-3 év!, mire jön a gyerek vszeg, erre lehúztok :D
40 évesen 99% nem leszel apuka :D
8-es: miért ne lehetnék 40 évesen apuka? Hogy jön ki a matek ?
Azt írod 2-3 év. Én 37 vagyok. 37 + 2 = 39, 37 + 3 = 40...
Akkor mégis hogy jön ki neked hogy nem lehet 40-re?
Nem nekem mindtad, de 37 éves és X hónapos vagy. Egy terhesség 9 hónap, előtte 1-2 évig együtt kéne élni, hogy biztos megfeleltek egymásnak, és ott van egy ismeretlen, hogy mikor kezdesz el csajozni. És az esetleges garancia, hogy életed első csaja lesz a nagy ő.
Eddig mi az istent csináltál?
89-es eddig nem jött össze és akkor már nem is fog vagy mi? Amúgy a 40 még mindig kijön matematikailag.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!