Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem tűnik furának és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tűnik furának és kettős mércének a nők felől ez az indok mindenre?

Figyelt kérdés

Szóval az az indok, hogy "mert félt". Ahol pl tipikusan láttam eddig a használatát, az mondjuk az a helyzet hogy szakításnál ghosting, eltünés. Sok nő ezzel magyarázza meg ha egy másik nő ghostingol, hogy mert félt, és mert a férfiak vadállatokká válnak stb és jogos. Ez még érthető is valahol, oké. Aztán a normálabb szakításnál hogy nem ad magyarázatot mi a baj, szintén a felmentés hogy mert félt mit mond majd rá a másik, meg hogy nem fogadja el. Oké, belefér, megértem hogy miért. Amikor a konfliktust hogy nem lehetett megbeszélni a párjával, még ha az normális ember is volt, mert a nő félt a saját álláspontját bemutatni, képviselni. Szomorú dolog, de valahol értem, oké. És még sorolhatnám a példákat, elég sok olyan dologra amire a férfiak azt mondanák hogy jellemtelenség, vagy sunyiság, arra sok nő azt mondja hogy azért tette amit és viselkedett úgy, mert félt a másiktól. Oké, értem én.

De akkor itt a másik oldal. Ugyanez a nő hogyhogy nem félt olyankor, amikor mindent kidobó öltözéket kellett felvenni és abba jönni menni teljesen önként? Vagy amikor idegen pasikkal kikezdeni, úgy hogy még ő kezdeményezett sőt mászott rá, ilyenkor hol van ez az úgynevezett félelem? Vagy amikor bajt kellett keverni, feszültséget szítani embereket összeugrasztva, mert épp nem fért a bőrébe és unatkozott, akkor hol volt a félelem? Vagy amikor olyan helyzet volt, hogy úgy érezte belerúghat valakibe, szídalmazhat embereket, vagy kibeszélhet, árthat nekik még ennél is komolyabb módon, olyankor nem félt?

Szóval nekem ez kicsit ellentmondásosnak tűnik. A mai nő nagyon sok esetben már nem fél, sőt, sokszor pont hogy vakmerőbb a férfiaknál, hiszen pontosan tudja hogy a női mivolta miatt nem érheti bántódás. Normális ember nem üt meg nőket, mivel az tabu, és jó okkal. De akkor mégis, amikor ugyanezen nők jellemtelenebb, gerinctelenebb húzásait kell megmagyarázni, miért kerül mégis elő a félelem kártya?

2023. szept. 17. 13:43
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Te nem érted, hogy nem jó az a férfi társaságnak, aki meg sem hallja amit a másik mond, mert csak és kizárólag neki lehet igaza. Ilyen emberrel nem lehet normális kapcsolatot kialakítani, mert csak magadra figyelsz.
2023. szept. 17. 22:38
 42/47 A kérdező kommentje:
Mert olyan nővel lehet aki azzal vádol, hogy meg se hallod, miközben pont ő maga aki ignorálja amit mondasz? Mindezt úgy, hogy egy komoly témáról lenne szó (nem a ghosting, több dolgot is felsoroltam), ami a férfiak róvására történik, káros viselkedés és hozzáállás. És ahelyett hogy elismernék hogy vannak ilyen nők, és hogy gáz, még sokan az egészet letagadjátok. Hallgatólagos támogatás, a nők összezárnak ebben is. Hiszen hasonló eszközöket használtok. És ahogy láttam manapság ez a trend, hogy a többi nő még egymást bíztatja és hergeli ezekre a káros tettekre. Az pedig hogy aki rákérdez hogy is van ez, azt itt többen is támadják, sértegetik, próbálják hitelteleníteni valóságferdítésekkel, az is beszédes. És ez mostanra rutinszerű, láttam más témákban is. Nem véletlen mondtam amit, hogy megértettem az üzenetet. Azt is értem miért lenne ciki bevallani, én ezt már itt nem is várom el. De hogy ezek után még kapom az ignoráns kommenteket, miért velem van a baj, arra már végképp nem tudok mit mondani. Hát oké. További jó éjszakát, én haladok tovább.
2023. szept. 17. 22:54
 43/47 anonim ***** válasza:
40%
Kibszott fárasztó vagy. Azt hiszed, nálad a bölcsek köve, pedig nem. Sablonok a tudsz csak gondolkodni, a kis saját világosban.
2023. szept. 17. 23:21
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

1. Valószínűleg az a nő, aki fél nyíltan szakítani nem ugyanaz, mint aki részegen beszólogat idegeneknek. Tudod, mi sem vagyunk egyformák.

2. A félelem nem racionális. Az ember nem attól fél a legjobban, ami statisztikailag a legveszélyesebb. Én pl. félek a repüléstől és félek idegeneket felhívni telefonon. Ellenben simán hazamegyek éjjel egyedül Pesten.

2023. szept. 18. 00:11
 45/47 A kérdező kommentje:

#44 Hát ez lehet most kínos lesz, de konkrétan de, pontosan ugyanaz a nő volt. És ami példákat soroltam az alap kérdésben, azok se kitalációk, hanem pont ez benne a kétszínűség, hogy mindkettőt véglet egyszerre történt. Egyébként tisztában vagyok vele hogy ti sem vagytok egyformák, itt a válaszokban is aszerint kezeltem embereket ha láttad. Az viszont elég beszédes, hogy a korábban említett rengeteg ittlévőből egy se volt képes elismerni, hogy ezek valóban szemét dolgok. Tehát a ti sem vagytok egyformák itt ezen kissé sérül. Mert úgy látszik bizonyos dolgokban meg de, nagyon is.

2. Értem én, a valódi félelem kapcsán igazad is lenne ezzel. De én őszintén szólva ezt az egész félelem érvet sokkal többször érzem kifogásnak, mint valós indoknak. Sok esetben meglenne az indoka, ha pl agresszív barom a másik fél. De amikor normális emberekhez is ugyanúgy állnak hozzá, gyakorlatilag az összes férfihoz, az már közel sem a félelemről szól. Sokkal inkább kényelem, jellemtelenség, és a másik totális semmibevétele amire gondolni tudok. Főleg a jelenkori maximális önzés és egoizmus alapú trendeket ismerve. Az általános férfiellenes nézetek meg csak a ráadás.

2023. szept. 18. 00:30
 46/47 anonim ***** válasza:
71%

A kérdésed arról szólt, hogy magyarázatot vársz egy jelenségre. A valaszaidból viszont mostanra úgy tűnik, hogy csak megerősítést akarsz, hogy a nők milyen szemetek, és megideologizálni, hogy neked miért van jogod átverni őket. Hát hajrá, majd jól kiszűrünk. Az egész kommunikációd csupa ordító redflag.

2023. szept. 18. 05:46
 47/47 A kérdező kommentje:
Tévedsz. Én logikus tényeket, cáfolatokat vártam. Vagy legalább annyit, hogy lássam, hogy a nők egy része is elítéli ezt a fajta kétszínű viselkedést. Kaptam helyette támadást, személyeskedést, vagdalkozást és maszatolást. És ugyanilyen fordítva űlést a lovon, mint amit pl te is hozol. Ugyanis a kérdésem nem önigazolásnak indult, lett volna lehetőség megcáfolni érdemben, vagy elfogadni hogy igen, sok nő valóban kétszínű. De ti letagadtátok ezt is, és bevédtétek még az aljasabb nők viselkedését is. Ezek után miről beszélünk? És szó se volt arról még eleinte hogy jogom van átverni őket. Én ezt a végén hoztam ki, miután láttam mi az erkölcsi színvonal a mostani nőknél. Hogy teljesen alap a másikat gyalázni ha valami nem tetszik, meg hazudni és letagadni dolgokat! Ezek után miért érdemelne a többség ennél jobb bánásmódot? Mostantól mindenkit az érdemei szerint fogok kezelni, ennyi. A kiszűréshez meg hajrá, itt gyakorin is látni milyen jó a női megérzés, csomó átverős és bántalmazós embernek van párja, aki meg normális veletek azzal visszaéltek. Szóval ezek után nem kell csodálkozni. Én is megtanultam a leckét. Viszlát.
2023. szept. 18. 10:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!