Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legfájdalmasabb elutasítás, amit valaha kaptál?
Pontozzatok nyugodtan le, de tudjátok miért fordul elő az amit az #1-es ír? Egyrészről mert naponta x tucatnyi bepróbálkozást, levelet kapnak (nem csak itt, hanem bármelyik más társkereső oldalon is). Egyszerűen nincs idejük mindre válaszolni, mert akkor ismerkedés helyett egész nap csak "bocs, nem vagy az esetem" válaszleveleket írogatnának.
A másik ok... nos igen, az idióták, akik képtelen kulturáltan elfogadni a nemet. A szolidabb változat a "de miért nem", meg a "de hátha, esetleg mégis" amire szintén viszi az időt a parttalan válasz (ugyan mitől változna a szimpátia ha elsőre nem volt meg?). A hardcore verzió aki a normális "kösz nem egymást keressük"-re habzószájú vad pocskondiázásba, mocskolódásba kezd. Pár nap bármelyik oldalon és jónéhány hasonlóba belefutnak, így inkább nem kockáztatnak, a potenciális hülyék miatt inkább nem válaszolnak senkinek.
Hát talán az amikor egy fiú akibe TÉNYLEG szerelmes voltam, végre megközelített, közel engedett magához, áthívott magához, gondolom többet akart, de nekem nem volt alkalmas ezért mondtam hogy bocsi nem mert nem vagyok jól, majd máskor. De azt nyilván nem írtam le neki hogy "de persze egyébként bármikor átmegyek mert nagyon beléd estem csak most éppen menstruálok és görcsöl a hasam".
Szomorúan reagált rá, és vágás. És pont. És ennyi, nem írt vissza, nem keres, utcán kerül... :D
Én hülye meg még csomó ideig írogattam neki mert előtte annyira elvoltunk, hogy vártam hátha valamire reagál.
Szóval ja, ez eléggé fájt, mert egy 9-10 éves gyerekkori plátói szerelmemről volt szó és bíztam hogy végre beteljesedik amire vágytam, dehát ő a Ghosting-ot választotta.
Én vagyok a 3-as. Kaptam egy ilyen szép üzenetet:
Képtelen vagyok megérteni. Azon kivül h önsorsrontó vagy és te magad keresed/választod ezt a bizonyos tipust, más oka nincs. Te vagy a leghülyébb a képletben, nem az aki szarba se vett. Eleve ezt keresed mert ez ismerős, meg teszek rá egy ötöst h magadat se nézed szarba se, fasza gyerekkorod volt, mindenki "szeretett" ugye. #3.
Nah pontosan az ilyen érzékeltlen farkak miatt ment el a kedvem az emberiséghez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!