Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legfájdalmasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legfájdalmasabb elutasítás, amit valaha kaptál?

Figyelt kérdés

2021. júl. 7. 00:02
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
85%
Amikor annyira nem tisztelnek meg,hogy legalább visszaírjanak hogy bocs de nem,vagy csak simán ignorálnak úgy,hogy semmi előjele. Sajnos temérdek ilyen volt/van. F
2021. júl. 7. 00:05
 2/31 anonim ***** válasza:
78%
Amikor ok nélkül offol a másik, mert ő nincs rendben saját magával, ezért nem tudna kapcsolatot fenntartani és az alapoknál befejezi... (L)
2021. júl. 7. 00:13
 3/31 anonim ***** válasza:
84%
5 évig húzta az agyamat, hitegetett és manipulált. Én naiv elhittem h szeret. Neki is adtam magam többször is. Erre vagy 3x visszs ment az exéhez. Nem bízok már meg emiatt senkiben se. Inkább leszek macskás nő
2021. júl. 7. 00:15
 4/31 anonim ***** válasza:
68%
#3 mi köze van mindenkinek ahhoz az egy idiótához? Bár te tudod
2021. júl. 7. 00:16
 5/31 A kérdező kommentje:
4: akkor téged még nem b*sztak át, ha nem ismered ezt az érzést
2021. júl. 7. 00:18
 6/31 anonim ***** válasza:
83%
3-as vagyok. Úgy h azóta már eltelt 4 év és még mindig ugyanazokba a hibákba futok bele. Pszichológus kéne tudom én, de nincs rá anyagi keretem. Én már bele törödtem a sorsomba
2021. júl. 7. 00:18
 7/31 anonim ***** válasza:
93%

Pontozzatok nyugodtan le, de tudjátok miért fordul elő az amit az #1-es ír? Egyrészről mert naponta x tucatnyi bepróbálkozást, levelet kapnak (nem csak itt, hanem bármelyik más társkereső oldalon is). Egyszerűen nincs idejük mindre válaszolni, mert akkor ismerkedés helyett egész nap csak "bocs, nem vagy az esetem" válaszleveleket írogatnának.

A másik ok... nos igen, az idióták, akik képtelen kulturáltan elfogadni a nemet. A szolidabb változat a "de miért nem", meg a "de hátha, esetleg mégis" amire szintén viszi az időt a parttalan válasz (ugyan mitől változna a szimpátia ha elsőre nem volt meg?). A hardcore verzió aki a normális "kösz nem egymást keressük"-re habzószájú vad pocskondiázásba, mocskolódásba kezd. Pár nap bármelyik oldalon és jónéhány hasonlóba belefutnak, így inkább nem kockáztatnak, a potenciális hülyék miatt inkább nem válaszolnak senkinek.

2021. júl. 7. 00:19
 8/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudnék egyet kiemelni pedig rengeteg gerinctelen, vagy patkány minőségű elutasitást kaptam a normálisakon kivül, ugy voltam vele inkább jó h nincs az életemben, mintsem bennemarad, tolja a mérgező dolgait és nemtudok tőle megszabadulni se.
2021. júl. 7. 00:19
 9/31 anonim ***** válasza:
96%

Hát talán az amikor egy fiú akibe TÉNYLEG szerelmes voltam, végre megközelített, közel engedett magához, áthívott magához, gondolom többet akart, de nekem nem volt alkalmas ezért mondtam hogy bocsi nem mert nem vagyok jól, majd máskor. De azt nyilván nem írtam le neki hogy "de persze egyébként bármikor átmegyek mert nagyon beléd estem csak most éppen menstruálok és görcsöl a hasam".

Szomorúan reagált rá, és vágás. És pont. És ennyi, nem írt vissza, nem keres, utcán kerül... :D

Én hülye meg még csomó ideig írogattam neki mert előtte annyira elvoltunk, hogy vártam hátha valamire reagál.

Szóval ja, ez eléggé fájt, mert egy 9-10 éves gyerekkori plátói szerelmemről volt szó és bíztam hogy végre beteljesedik amire vágytam, dehát ő a Ghosting-ot választotta.

2021. júl. 7. 00:23
 10/31 anonim ***** válasza:
85%

Én vagyok a 3-as. Kaptam egy ilyen szép üzenetet:

Képtelen vagyok megérteni. Azon kivül h önsorsrontó vagy és te magad keresed/választod ezt a bizonyos tipust, más oka nincs. Te vagy a leghülyébb a képletben, nem az aki szarba se vett. Eleve ezt keresed mert ez ismerős, meg teszek rá egy ötöst h magadat se nézed szarba se, fasza gyerekkorod volt, mindenki "szeretett" ugye. #3.

Nah pontosan az ilyen érzékeltlen farkak miatt ment el a kedvem az emberiséghez is.

2021. júl. 7. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!