Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legfájdalmasabb elutasítás, amit valaha
kaptál?
Nem velem történt, hanem egy 8-os évfolyamtársammal. Szerelmet vallott egy lányosztálytársamnak. A lány kiröhögte és faképnél hagyta, másnap meg szétkürtölte az osztályban. És ezek után azt mondják, hogy "mindig a fiúknak kell először lépni!" Hát igen, sajnos sok lány van, aki a vallomásra megaláz vagy kinevet.
Legalábbis én ilyenekbe futottam bele, nem általanosítok!
2021. júl. 7. 10:18
Nem szeretem a macskás férfiakat mert nem férfiasak.
2021. júl. 7. 10:40
9# "De azt nyilván nem írtam le neki hogy "de persze egyébként bármikor átmegyek mert nagyon beléd estem csak most éppen menstruálok és görcsöl a hasam"."
Ezt nyugodtan elmondhattad volna... "Néma gyereknek anyja sem érti a szavát"
Persze ha emiatt végleg elkerül téged, lehet jobb is hogy így alakult
2021. júl. 7. 11:13
"Nagyon csinos és aranyos lány vagy, de ritkán leszek szerelmes, ahhoz kell valami plusz. Nem a te hibád, velem van a baj"
2021. júl. 7. 11:17
24vagyok - ezt utána mondta, hogy 1 hónapig járt a nyakamra míg végül beadtam a derekam. Miutan lefekudtunk, rá 1 hétre jött ez a szöveg. 18 éves voltam akkor, ő volt az első.. Utána 3 évig nem kellett senki.
2021. júl. 7. 11:21
Baráti körömben történt. Ügyfélszolgálaton várakozás közben ismerkedtek meg. Azonnal egy hullámhosszon voltak, telefonszám, e-mail cím csere stb. A rá következő napokban hosszas chatelések, melynek során a szex is szóba került, méghozzá igen komoly formában. Hét végére randit beszéltek meg, hogy a szóban elhangzottakat tettekre váltsák. A fiú megszakította a hétvégi programját és rohant vissza Bp-re, hogy találkozzon a lánnyal. Felmentek a fiú lakására, és a lány annyit mondott, hogy "nincs meg a szikra". És ennyi volt. Ki érti ezt?
2021. júl. 7. 11:47
26# Lehet, csak épp megjött neki. Vagy "már mégsem gondolta úgy"
Valóban, az emberi természet néha komoly fejtörést okoz...
2021. júl. 7. 11:50
Esküvőt terveztünk, megkérte a kezem a családomtól, közös házvásárlás előtt álltunk. Leelőlegeztem a házat, rá egy hétre felszívódott. Nagy nehezen felvette a telefont és közölte, hogy meggondolta magát, mert nem akarja magára hagyni az anyját, ezért úgy döntött, nem költözik el a városból, ahol élnek. Csak éppen velem nem jutott eszébe ezt közölni és gondolta, inkább csendben felszívódik.
2021. júl. 7. 12:04
A macskás sztori velem is megvolt (22-es), 28-as, ez azért tényleg gerinctelen dolog volt tőle. 35/F
2021. júl. 7. 12:40
Nőként írom, hogy ez a macskás szöveg nagyon gáz. Példának ott van a párom bátyja, aki imádja a macskákat, már négy befogadott macskája van, ehhez képest kigyúrt, tele van tetoválással, több vállalkozása van és hihetetlen talpraesett, bármit elintéz.
2021. júl. 7. 13:12
Kapcsolódó kérdések: