Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne ezt a plátói szerelmi bánat érzést túlélni és új életet kezdeni, mert komolyan kezdek beleőrülni? 24/L
Konyhán öngyilkos gondolataim vannak, mert annyira fáj, hogy nem tudom felfogni.😔😥
Itt leírtam a sztorit:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ha tényleg meg vagy győződve arról,hogy ez plátói,és semmi esély semmire,akkor próbálj meg a hibbidnak,munkádnak, családnak, másnak élni...
A kenyeg,hogy elvonja a figylemed erről!
F
Meg lehet élni a szerelmet úgy is, ha írsz szerelmes leveleket, és ő csak mosolyog és megköszöni.
:)
Mindenképpen menj pszichológushoz! Én is jártam és sokat segített, csak ajánlani tudom.
Persze válogasd meg hogy kihez. Ha Budapesten élsz, tudok segíteni, írj privátot.
Szerintem nálad más probléma van, nem tudsz veszíteni, nagyon sok pasit, nőt nem kaphatunk meg, tartani kell magunkat.
Tegyük fel lesz férjed és közben megtetszik egy másik pasi akkor sem tudod túlélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!