Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legfájdalmasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legfájdalmasabb elutasítás, amit valaha kaptál?

Figyelt kérdés

2021. júl. 7. 00:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
#7 Itt nem is arról van szó amit te írtál le. Hanem mikor elkezdődik egy beszélgetés,akár még be is jövünk egymásnak,azt hiszed minden jól halad,és egyszer csak nem írnak többet. Múltkor megismerkedtem egy lánnyal,egy üzletben eladó. 4-5 napig kávéztunk,beszélgettünk,elmondott olyan titkait amiken meg is lepődtem,ergo bízott bennem. Azt mondta elmegy vidékre,ha hazajön mindenképp szól,és összefutunk.Azóta eltünt.Láttom messengeren hogy fent van,nem tiltott le,de nem olvassa el amiket írtam neki,valószinűleg némított. És nem egy ilyen eltünés volt hogy látszólag haladunk,aztán letiltás vagy ghosting úgy,hogy semmi előzménye…….
2021. júl. 7. 00:27
 12/31 anonim ***** válasza:
80%
#11 fura h vidéknek becézi azt a srácot akihez átugrott dugni
2021. júl. 7. 00:40
 13/31 anonim válasza:
36%

Kaptam már anno jó párat, ghostingtól kezdve, durva koptatást is, de mai napig a kedvencem ez: Nincs veled semmi baj, de nem vagy az esetem. Tudniillik, amikor ezeket megkaptam, közel 20 kg-mal nehezebb voltam mint most. Rendszeresen sportolok, egészségesen eszek (no hús, no kenyér és más péksütemények), no cigi, pia és társai, szóval tényleg figyelek, hogy sikerüljön tartani a leadott kg-ok után a súlyomat és működik is.

Kíváncsi lennék, hogy vajon most is megkapnám-e ezt a polkorrekt koptató szöveget a nőktől.

Élőben is tapasztaltam már, itt is megannyiszor olvastam, hogy még férfi szemmel nézve is jóképű férfiakra mondták a nők, hogy átlagos, vagy ha el is ismerték, hogy helyes, gyorsan hozzáfűzték, hogy az, de nem jön be, nem az esetem. Ilyenkor szoktam azt kérdezni, hogy akkor neked tulajdonképpen ki az eseted, te félkegyelmű? 🙂

2021. júl. 7. 01:08
 14/31 anonim ***** válasza:
78%

Nem fájdalmas, bántó.

Konkrétan kinyírt

"...nem is gondoltam..."

2021. júl. 7. 01:15
 15/31 anonim ***** válasza:
90%

"helyes, gyorsan hozzáfűzték, hogy az, de nem jön be, nem az esetem"

Félek/tudom h nem vagyok az esete ezért én kukázom előbb mert extra hiperérzékeny az egóm és igy nem tud megbántani, majd én sanyargatom magam. Ennyit jelent.

2021. júl. 7. 01:36
 16/31 anonim ***** válasza:
94%
Amikor azt mondta egy partnerem (aki szerintem egy időben nagyon félreérthető jeleket adott),hogy szeretné ha megtalálnám a kis utam, de őszintén szólva sosem gondolta azt, hogy ez mellette lenne..
2021. júl. 7. 01:37
 17/31 anonim ***** válasza:
95%
Olyan vagy nekem mintha a bátyám lennél...
2021. júl. 7. 07:07
 18/31 anonim ***** válasza:
79%

Nos, a sok "akkor még nem történt veled ilyen", "nem ismered ezt az érzést", "nem tudhatod, mit éltem át" mondatokat durrogtatóknak mondom: történhetett bármi, ez még nem ok ilyen fokú általánosításra. Vagy ha valóban ennyire tönkretették őket, akkor bizony már segítségre van szükségük.

És még valami. A "nem tudhatod", "nem ismersz", stb. semmilyen vitában nem volt érv, és soha nem is lesz az, csupán sértődött sebnyalogatás, függetlenül attól, hogy ezek a sérelmek jogosak-e.

2021. júl. 7. 08:18
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Amikor konkrétan szerelmet vallott, meg hogy mennyire örül, hogy vagyok neki, 1 hónapra rá pedig dob azzal a szöveggel, hogy valami lezáratlan dolog van benne, nem én tehetek róla, de ezzel most nem tud mit kezdeni.

Ez volt eddig a legrosszabb mind közül. Egyrészt kamu szöveg, másrészt hitegetett, harmadrészt addigra alaposan szerelmes voltam már.

2021. júl. 7. 08:53
 20/31 anonim ***** válasza:
81%
"ne haragudj, szeretlek, de nem hagyhatom el a feleségem"
2021. júl. 7. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!