Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehetett az igazi indok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetett az igazi indok?

Figyelt kérdés

Ha egy fiúnak nem volt jó velem a szex, mi lehetett a valódi oka?

Azt mondta, az volt a baja, hogy én túl tapasztalatlan vagyok.

Én azt gondolom, valószínűleg nem talált szépnek, mert ha tetszettem volna neki ruha nélkül is, akkor újra megpróbálná velem a szexet.

Ti adnátok még egy esélyt egy olyan embernek, akivel nagyon jól megértettétek magatokat, amíg csak ismerkedtetek és tetszett is nektek előtte?

Ha pedig valóban a tapasztalatlanságom volt a baja, akkor egy tapasztalatlan lánynak nincs is semmi esélye hogy szex után vele maradjanak? Mert akkor mindenki erre fog majd hivatkozni és akkor lehetősége sem lesz tapasztalatokat gyűjteni és összecsiszolódni a másikkal.

2022. máj. 21. 20:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Ez a hülye lekoptató indokok között is a leghülyébb. Erős a gyanúm, hogy nem akart tőled semmit, csak szexet.
2022. máj. 21. 20:59
 2/21 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó bekezdésedre reagálva: nem. Egy olyan párkapcsolatban ahol mindkét fél hosszútávra tervez, ott adnak esélyt az egymás megismerésére ilyen téren is. A srác valószínűleg futó kalandot akart vagy ha nem is, nem érett eléggé egy komoly kapcsolatra
2022. máj. 21. 20:59
 3/21 A kérdező kommentje:
Lehet. Csak felmerült bennem, hogy nem tetszettem neki ruha nélkül.
2022. máj. 21. 21:00
 4/21 anonim ***** válasza:
18%

"Ti adnátok még egy esélyt egy olyan embernek, akivel nagyon jól megértettétek magatokat, amíg csak ismerkedtetek és tetszett is nektek előtte?

Nem.

"Én azt gondolom, valószínűleg nem talált szépnek, mert ha tetszettem volna neki ruha nélkül is, akkor újra megpróbálná velem a szexet."

Nem nézel ki elég jól. Dugásra jó voltál, többre nem. Ne magadból indulj ki. Nők soha nem dugnak lefele, férfiak viszont simán megtolnak egy szinten alulit is egy dugás erejéig.

2022. máj. 21. 21:01
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Miért gondolod hogy ruha nélkül ne tetszettél volna neki?
2022. máj. 21. 21:01
 6/21 A kérdező kommentje:
A szex előtt nagyon tetszettem neki. Nagyon mondogatta és láttam is rajta.
2022. máj. 21. 21:03
 7/21 A kérdező kommentje:
Szex előtt tuti nem gondolt a szintjénél kevesebbnek. Ezért arra gondolok, hogy szex alatt történhetett olyan dolog, ami miatt nem akar már vagy nem tetszettem neki eléggé.
2022. máj. 21. 21:04
 8/21 anonim ***** válasza:
42%

"A szex előtt nagyon tetszettem neki. Nagyon mondogatta és láttam is rajta."

Mert meg akart dugni. Jóképű haverjaim is mindig lehazudják a csillagokat is az égről, ha meg akarnak dugni valakit. Aztán jön nekik a következő. Így megy ez. Neked ő volt az első hogy ilyen hülye vagy???

2022. máj. 21. 21:04
 9/21 anonim ***** válasza:
1 szex után mondta vagy volt több is?
2022. máj. 21. 21:05
 10/21 anonim ***** válasza:
21%
Nem biztos, hogy csak szexet akart ,én legalábbis még egy nőhöz sem úgy álltam hozzá, h csak szexet akarok tőle, mégis aztán volt olyan, akivel egy alakalom után vége lett a dolognak,mert egész egyszerűen nem élveztem vele. De hogy a konkrét ok az ő esetében mi volt, azt valszeg sose fogod megtudni, mert az, h tapasztalatlan vagy önamgában sztem nem elég indok, nekem legalábbis ez sosem volt baj.
2022. máj. 21. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!