Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetett az igazi indok?
Ha egy fiúnak nem volt jó velem a szex, mi lehetett a valódi oka?
Azt mondta, az volt a baja, hogy én túl tapasztalatlan vagyok.
Én azt gondolom, valószínűleg nem talált szépnek, mert ha tetszettem volna neki ruha nélkül is, akkor újra megpróbálná velem a szexet.
Ti adnátok még egy esélyt egy olyan embernek, akivel nagyon jól megértettétek magatokat, amíg csak ismerkedtetek és tetszett is nektek előtte?
Ha pedig valóban a tapasztalatlanságom volt a baja, akkor egy tapasztalatlan lánynak nincs is semmi esélye hogy szex után vele maradjanak? Mert akkor mindenki erre fog majd hivatkozni és akkor lehetősége sem lesz tapasztalatokat gyűjteni és összecsiszolódni a másikkal.
Azt szabad tudni, hogy mióta ismered és mennyi idő telt el még eljutottatok az első együttlétig? Illetve kimondtátok előtte, hogy kapcsolatban vagytok? Hogy zajlott ez a dolog pontosan?
Nekem szintén az a gyanúm, hogy alapból nem akart ő sokkal többet tőled, mint egy szex.
Szex előtt nagyon odáig volt hogy mennyire tetszek neki. Kb egy évig ismerkedtünk előtte. Az arcom az tuti nem volt gond, mert az mindig is tetszett neki. Az alakomon pedig tudok még változtatni ha az volt a gondja. Nem vagyok elhízva, de dolgozhatok rajta, hogy feszesebb legyek. Akkor lehet újra megtetszenék neki?
Ha az első szexet nem élvezte velem, attól még egy esélyt adhatott volna. Szerintem egy év után megérdemelne mindenki még egy esélyt. Főleg hogy sokszor mondta imád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!