Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt az indok amiért kiábrándultatok egy kapcsolatból? Kort is irjatok!
20-21 voltam, ő fiatalabb.
Én folyamatosan dolgoztam iskola mellett, ő nem keresett munkát vagy 1 maximum 2 hét után elbocsájtották.
Albérletbe mentunk 2 hónapra, szinte egyedül fizettem mindent, még a telefonomat is el kellett adnom. Ő bulizott és kb mindennap ivott. Azt már meg sem említem, hogy részegen azzal fenyegetett hogy kinyiffant. 🤷🏻♀️
Egy életre megtanultam, hogyha valakinek a lelke sérült, az csak bántani fog másokat. Hal Isten időben léptem. 👀
Folyamatos okoskodás, és nem hagyott nekem elég teret.
26n
-Éretlen viselkedés. Más csajok gusztustalanul látványos bámulása, kanos fickóknak odakészített instaképek kedvelgetése, behisztizés, ha nemet mondok valamire vagy óvszert kell húznia. i
Igények azok voltak, megkaptam a jó nő definícióját párszor, amihez igazodnom kellene, csak azt elfelejtette, hogy jó nő csak jó pasinak jár. Kemény két hónap volt. 😂
-Nem lehetett vele tervezni. Egy kellemes délutáni elfoglaltság volt a kapcsolatunk, amihez hol volt kedve, hol nem. Nekem több kell annál, hogy valaki lemondja a találkozót, ha a haverok hívják valahova vagy ha megfájdul a fejecskéje. Volt az életének egy olyan része, amiből teljesen kihagyott és úgy tűnt, hogy ezen nem akar a későbbiekben sem változtatni. Jót mosolyogtam utólag ezen, mikor a jelenlegi párom szinte sürgette, hogy megismerjem a barátait és alig várta, hogy velem töltse az idejét.
Az ember egy jó kapcsolatban jön rá, hogy lehet így is csinálni és nem szabad eltűrni dolgokat. :)
A legtöbb esetben viszont nem volt hibás a másik, mikor szakítottunk vagy abbahagytuk a randizgatást. Idővel általában kibukott, hogy valahogy nem passzolunk, nem működik köztünk a kémia, nem vagyunk szerelmesek. Ebből adódóan békésen váltak el útjaink.
26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!