Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyannal aki például nem tudja, hogy Hitlert milyen indok vezette oda ahova?
Szerintem igazán senki nem tudja.. ő maga tudta meg esetleg a közvetlen környezete.
Utálta a zsidókat de mivel valószínű hogy volt nemi mentalis problámaj a palinak így nem olyan egyszerű ez..
Szerintem akit minimálisan érdekli a világ dolgai az ismeri a hátteret is nem csak a konkrétumokat. Van pár könyv ami nagyon nagy részletességgel számol be a történtekről, háttérről. A náci orvosok Robert Jay Lifton-tól pl. tetszett.
Röviden:
- Eugenika
Fajegézségtan. A magasabb rendű embertípusra és ennek kitenyésztethetőségére vonatkozó elmélet. Először az értelmi- testi fogyatékosokat sterilizálták, és tették el láb alól sokszor a családjuk tudta nélkül, majd jöttek a cigányok és a zsidók.
5-ös arról nem is beszélve, hogy állítólag nem utálta őket olyan nagyon, csak felismerte, hogy a népet lehet ezzel hergelni a világgazdasági válság közepén.
Azt konkrétan tudom, hogy kedvenc színésze, Hans Moser is zsidó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!