Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnál olyannal aki például...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyannal aki például nem tudja, hogy Hitlert milyen indok vezette oda ahova?

Figyelt kérdés
Mármint nem tudja, hogy milyen indíttatásból indult ki a népirtás. Mi volt az alap célja, mi volt az indoka.
2020. dec. 27. 22:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Én sem tudom és régóta van párom, őszintén szólva ez még soha senkivel nem került szóba 🤷‍♀️
2020. dec. 27. 22:52
 2/14 anonim ***** válasza:
50%
Hát... ebbe mèg nem gondoltam így bele, de valszeg nem járnék. A múltat ismerni kell valamilyen szinten és itt nem évszámokra gondolok, hanem olyan horderejű világfolyamatokra, amik kialakították a jelenlegi világunkat.
2020. dec. 27. 22:53
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Én sem tudom, szerintem a párom sem, és szerintem épelméjű ember nem ez alapján választ magának társat.
2020. dec. 27. 22:56
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
Miért, te tudod?
2020. dec. 27. 23:02
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem igazán senki nem tudja.. ő maga tudta meg esetleg a közvetlen környezete.

Utálta a zsidókat de mivel valószínű hogy volt nemi mentalis problámaj a palinak így nem olyan egyszerű ez..

2020. dec. 27. 23:08
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem akit minimálisan érdekli a világ dolgai az ismeri a hátteret is nem csak a konkrétumokat. Van pár könyv ami nagyon nagy részletességgel számol be a történtekről, háttérről. A náci orvosok Robert Jay Lifton-tól pl. tetszett.

Röviden:

- Eugenika

Fajegézségtan. A magasabb rendű embertípusra és ennek kitenyésztethetőségére vonatkozó elmélet. Először az értelmi- testi fogyatékosokat sterilizálták, és tették el láb alól sokszor a családjuk tudta nélkül, majd jöttek a cigányok és a zsidók.

2020. dec. 27. 23:25
 7/14 anonim ***** válasza:
72%

5-ös arról nem is beszélve, hogy állítólag nem utálta őket olyan nagyon, csak felismerte, hogy a népet lehet ezzel hergelni a világgazdasági válság közepén.

Azt konkrétan tudom, hogy kedvenc színésze, Hans Moser is zsidó volt.

2020. dec. 27. 23:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld mi lett volna ha utálta volna őket.
2020. dec. 27. 23:34
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
Múltkor az asszony azért nem engedte az anált, mert nem tudtam Tutanhamon kutyájának a születési dátumát. :/
2020. dec. 27. 23:49
 10/14 anonim ***** válasza:
79%
Jó kérdés...Ezen még gondolkoznom kell. Az viszont egész biztos, hogy nem járnék olyannal, aki tagadja a holocaust megtörténtét.
2020. dec. 28. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!