Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyannal aki például nem tudja, hogy Hitlert milyen indok vezette oda ahova?
Hogyne,mivel én tudom a választ és a sok fotelfilozófus öreg belémnevelte, hogy ha nem ismerem a történelmet és az irodalmat, egy műveletlen senki vagyok.
A vicces rész akkor jön, mikor közlöm, hogy nekem is vannak elvárásaim és nagyon remélem, hogy ő is tudja, hogy mire jók az egyes tápanyagok és vitaminok és mennyi a szükséges mennyiség belőlük, az UV (A és B) és a HEV milyen hatással van az élő szervezetekre és hogyan lehet megfelelően kivédeni a káros hatásaikat vagy épp azt is megkérdezhetném tőle, hogy mi teszi az embert, mint fajt emberré, a női nemi ciklusnak milyen szakaszai vannak, mit lehet tenni hozzátartozóként az idős rokonok mentális fittségéért... Hmm...
Mert ugye, ez is alapműveltség. És azért én személy szerint nem lennék olyan emberrel, aki nem tudja, hogy hogyan működik a saját teste... Amíg mások az irodalommal és a történelemmel legyezgetik magukat (amikből nagyon érdekes módon mindig kipotyogtatják a pszichológiát meg az evolúciót, mert az már magas nekik), addig én arra megyek, amire már kölökként is mindenki fújolni tudott csak, mert fujci matek, kémia, biológia... De azért okoskák vagyunk, ha a nagy hiú történelmünket el tudjuk mesélni. Na, az ilyen emberek az igazi prolik a szemembem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!