Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó indok egy kapcsolat megszüntetésére?
1 hónapja ismerjük egymást, 3x találkoztunk. Az utóbbi időben a pasas nagyon megváltozott. Érzem, hogy alig keres és mintha az érdeklődése is lakadt volna. Mire arra a szintre jutok, hogy oké, akkor megírom neki, hogy hagyjuk a francba az egészet, mert számomra ez a fajta bizonytalanság nem kell, akkor mintha megérezné és elkezd újra teperni, én pedig újra hiszek neki... Majd elölről futjuk a kört.
Úgy érzem, hogy ki is ábrándultam belőle, szóval arra gondtam, hogy esetleg megírnám neki, hogy bizonytalan vagyok, esetleg találkozzunk, ahol személyesen és békés módon letudjuk zárni. Nem vagyok egy "netes szakítós" fajta, ezért gondoltam a személyes találkozóra. Szerintetek?
Ha mindenképpen le szeretnéd zárni fölösleges a személyes találkozó, főleg úgy,hogy addig se tettétek meg amíg alakítottátok a kapcsolatotokat.
1 hónap alatt ne lankadjon az érdeklődés, és az sem természetes,hogy csak 3X találkoztatok, bár nem írtad a köztetek lévő távolságot.
Szerintem hagyd, a részedről se érzek lelkesedést iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!