Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jó indok egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó indok egy kapcsolat megszüntetésére?

Figyelt kérdés

1 hónapja ismerjük egymást, 3x találkoztunk. Az utóbbi időben a pasas nagyon megváltozott. Érzem, hogy alig keres és mintha az érdeklődése is lakadt volna. Mire arra a szintre jutok, hogy oké, akkor megírom neki, hogy hagyjuk a francba az egészet, mert számomra ez a fajta bizonytalanság nem kell, akkor mintha megérezné és elkezd újra teperni, én pedig újra hiszek neki... Majd elölről futjuk a kört.

Úgy érzem, hogy ki is ábrándultam belőle, szóval arra gondtam, hogy esetleg megírnám neki, hogy bizonytalan vagyok, esetleg találkozzunk, ahol személyesen és békés módon letudjuk zárni. Nem vagyok egy "netes szakítós" fajta, ezért gondoltam a személyes találkozóra. Szerintetek?

2019. márc. 22. 07:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy vagy a sok közül. Amikor újra teper, akkor pont nem jött össze neki az aktuális kiszemelttel. Szerintem elég egy "zárjuk le ezt az egészet" c. mondat. Nem kell túlbonyolítani. Annyit nem ér ez a semmi, ami eddig köztetek volt.
2019. márc. 22. 09:47
 12/15 anonim ***** válasza:
3 találkozó nem kapcsolat! Tiltsd le mindenhonnan és ne találkozz vele többet. Ilyen az sem érdemli, hogy egyenesen a szemébe mondva zárd le vele. Különben nincs is mit lezárni....
2019. márc. 22. 09:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazatok van!
2019. márc. 22. 10:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki miatt szarul érzed magad több, mint elég indok a kapcsolat megszünetetésére. Ott cseszed el, hogy újra és újra elköveted ugyanazt a hibát, pedig pontosan tudod, hogy tök feleslegesen hiszel neki, mert teljesen megbízhatatlan. Ezt többször bizonyította, miféle isteni sugallatra vársz még, de komolyan? Még találkoztnod se kell vele, nem vagytok együtt, ezt szakításnak se lehet nevezni.
2019. márc. 22. 11:11
 15/15 anonim ***** válasza:
O nem a szerelmed, csak egy idegen, nyugodtan "szakithatsz" neten.
2019. márc. 22. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!