Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha belefutottam egy ilyen csalóba?
Nálam jó pár évvel idősebb nőbe kb egy éve beleszerettem. Neten ismertük meg egymást. Nem volt pasija, korábban soha nem volt akivel moziba megyek meg ide meg oda. ÉS szerelmes lettem belé. Viszont mivel naiv voltam meg örültem hogy végre van egy barátnőm, és nagyon sokat udvaroltam neki de szexig nem jutottunk el. Mindig kifogásokkal jött. Viszont kicsalt tőlem több mint 2 és fél millió forintot persze nem egyben.
Mindenflée ürüggyel hogy majd jön velem nyaralni, meg megyünk mindenfelé meg odakköltözhetek hozzá meg ez meg az.
Neki nincs se gyereke, se férje, egyedül lakik egy saját lakása van.
Kb tavasszal derült ki hogy ez a nő egy prosti. Különböző férfiakkal szexel többször már rajta kaptam. Legutobb végre hajlandó volt beszélni velem, és a szemembe mondta hogy egy vesztes lúzer vagyok, és röhögött hogy a pénzt már úgysem tudom tőle vissazserezeni, mivel papair nicns róla, a tárgyi dolgaimat és lenyúlta, és röhögött miközben ezt mondta. Hogy semmi közöm hozzá hogy hány férfival van, semmi közöm hozzá hogy ő kivel mit csinál, és úgyis neki fog a biróság is igazat adni ha egyáltalán eljut erre az ügy.
És értitek mindenkinek úgy adja elő mintha ő lenne az álszent. Ez egy csaló nő és különböző férfiaktól porbál pénzt beszedni, nyilván velem volt a legkönnyebb dologa én adtam neki a legtöbbet és még csak pii.át sem adott. Másnak meg ad.
Viszont valóban nincs róla papir, bár a tárgyi dolgaimat bizonyitani is tudom. De mást nem. És nem foglalkozik vele a biróság.
Tehát jogi uton lehetetlen visszakérni. Ez a nő meg röhög magában és azt mondta kicsinállak és vesztes lúzer vagyok szó szerint ezt mondta.
Mit tehetnék? Vagy hagyjam az egészet, a rendrőségen ezt tanácsolták fogjam fel tanulópénznek ezt a 2 és fél milliót, amit nem tudok feldolgozni, vagy legyen belőle polgári peres eljárás, de bizonyitékok hiányában vagyis papir hiányában nem sokat tehetnek majd. És hosszu idő lesz. Vagy mit csináljak? Nem tudok már kihez fordulni, nekem mindenképp kell vissza a pénzem. És kitudja hogy ez a csaló nő még kit hazsnál ki rajtam kivul.
Találkoztunk mondjuk heti háromszor: És akkor elmenetünk kajálni oké ráköltöttem 5000 forintot majd még aznap egy mozi popcorn cola, nachos 5-6 ezer Ft vegyek neki gyógyszert mert megjött neki, és most akciós. vegyek neki bioboltban olajokat meg mittudomén micsodákat mert most akciós. Menjünk be a Dm-be mert vitaminokat akar nézni meg venni, ügye kitudopd fizetni? cserébe fözők majd neked. Meg aludhatsz majd nálam, meg megyünk nyáron starndra, neg megmutatom nekedí legjobb nyári helyeket meg igen elksirélek téged koncertekre.
Mindig ezeket mondta nyilván ősszel meg télen nem sok mindent lehet csinálni. De pont ez az tavaszra meg nyárra terveztük sok mindent és milyen érdekes hogy pont március közepe-vége felé szakitja meg egy indokkal a kapcsolatunkat. Pont amikor neki kéne teljesiteni és betartani amit igért.
De ezek a dolgok pont azok, amit párakpcsolatban szokás. Soha nem engedett be a szoájába, csak a konyhába. Soha nem aludtam nála, Soha nem szexeltünk akár egy éjszakát Semmi. És pont én adtam neki a legtöbbet és úgy hogy bizonytalan munkám is van, kur..vára nem vagyok gazdag, és a másfél éves gyujtott pénzemből álltam neki. És mindenzt azért mert szóba állt velem egy nő aki szaros 4 órás figyelmet nyujtott nekem, és ezt meg azt igérte mert tudta hogy nekem sosem volt barátnőm, tudta hogy én sosem voltam külföldön sem nyaralni. És pont direkt befolyásolt engem ezekkel hogy majd ha éna dok neki, akkor huu de fogok majd örülni ha ő is ad nekem meg csinálja velem.
Hát nem. Miután jó idő lett le sem sz.arj a fejemet. és különböző férfiakkal él szexuális életet és amiket nekem kellett volna hogy adjon másnaka adja, mintha direkt csinálta volna.
Menthetetlen vagy és egyben rém szánalmas is. A büdös életben nem fogsz egy forintot sem látni abból a pénzből, amit teljesen ÖNKÉNT adtál oda neki, pont. Nem, nem fogod tudni sehogy visszaszerezni, ha már ennyire hülye voltál, most viseld is a következményeit.
Egy neten megismert nőt szponzoráltál hónapokon keresztül több százezrekkel és miután rájöttél, hogy meglop, plusz hazudik és mindig csak mondogatja, hogy majd vesz neked ezt/azt, te ahelyett h elküldöd a búsba, mit csinálsz? Na mit?? Újabb több százezret odaadsz neki. 🤦🏻♀️
Esküszöm ennél még egy 10 éves kisgyereknek is több esze van.
Na jó, már nagyon uncsi vagy. 1000x leírod ugyanazt. Tudjuk, nem volt szex, meg semmi.
Azt is tudjuk, hogy csinálta. Úgy, hogy fogyatékos vagy. Ehhez csalónak se kell lenni, téged egy 5 éves gyerek is le tudna húzni. Azt is tudjuk, hogy prosti. Elsőre is értettük, mert mi nem vagyunk fogyatékosok. Hányszor akarod még leírni? És főleg, MIÉRT???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!