Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélyes, hogy privátba belefutottam egy férfibe, aki nőnek adta ki magát?
Tegnap rám írt egy nő, nem ebből a kategóriából, hanem a szépség divatból, ott tettem fel kérdést.
Beszélgettünk, bár már észrevettem mindig tereli a szót a szexre, amit nem értettem, mert bár mi lányok is megbeszéljük, de nem ilyen szemtelenül, hogy idegeneket zaklatunk.
Ma jött a hab a tortán, kérdezgette a párom farokméretét, mennyit szexelünk, popsiba próbáltuk-e? stb... Végül írtam, hogy ezt idegenekkel nem szívesen beszélem ki, azóta nem ír.
Előfordulhat, hogy egy férfi adta ki magát nőnek, vagy csak egy nagyon pofátlan nő?:D
Köszi :D
Én eléggé parás típus vagyok, és már tegnap is gondolkoztam rajt, hogy áá ennek a neve sem olyan nőies, inkább férfiak regisztrálnak ilyen nick névvel, de mégis mit keresett a bikinis kérdésemnél, azt nem értem :D
És tényleg úgy beszélt a bikinikről mint egy nő :D
Szerintem is férfi volt.
És amúgy is, itt bármi lehetséges!
Egyszer találkoztam olyannal, akinek 3 profilja volt egyszerre és önmagának válaszolgatott, hogy a többieknek így bizonygassa saját igazát :D
#1 Érdekes :D Az Ezo kategóriában meg anno volt egy kvantumfizikus-csillagász, aki valójában szintén egy unatkozó tinilány volt
Döbbenet.
Azt hittem lesz egy barátnőm :D :D Mondom de cuki, erre kiderül, hogy vagy nőként ekkora ökör, vagy egy perverz pasi :D
én szoktam keverni vagy 4 bikinim és ezeket keverem, attól függően mikor melyikhez van kedvem :D'
Ez volt a válasza, a kérdésemre, ennek kapcsán írt rám, és beszélgettünk a bikini fazonokról, és színekről, összeállításokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!