Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha belefutottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha belefutottam egy ilyen csalóba?

Figyelt kérdés

Nálam jó pár évvel idősebb nőbe kb egy éve beleszerettem. Neten ismertük meg egymást. Nem volt pasija, korábban soha nem volt akivel moziba megyek meg ide meg oda. ÉS szerelmes lettem belé. Viszont mivel naiv voltam meg örültem hogy végre van egy barátnőm, és nagyon sokat udvaroltam neki de szexig nem jutottunk el. Mindig kifogásokkal jött. Viszont kicsalt tőlem több mint 2 és fél millió forintot persze nem egyben.

Mindenflée ürüggyel hogy majd jön velem nyaralni, meg megyünk mindenfelé meg odakköltözhetek hozzá meg ez meg az.

Neki nincs se gyereke, se férje, egyedül lakik egy saját lakása van.

Kb tavasszal derült ki hogy ez a nő egy prosti. Különböző férfiakkal szexel többször már rajta kaptam. Legutobb végre hajlandó volt beszélni velem, és a szemembe mondta hogy egy vesztes lúzer vagyok, és röhögött hogy a pénzt már úgysem tudom tőle vissazserezeni, mivel papair nicns róla, a tárgyi dolgaimat és lenyúlta, és röhögött miközben ezt mondta. Hogy semmi közöm hozzá hogy hány férfival van, semmi közöm hozzá hogy ő kivel mit csinál, és úgyis neki fog a biróság is igazat adni ha egyáltalán eljut erre az ügy.

És értitek mindenkinek úgy adja elő mintha ő lenne az álszent. Ez egy csaló nő és különböző férfiaktól porbál pénzt beszedni, nyilván velem volt a legkönnyebb dologa én adtam neki a legtöbbet és még csak pii.át sem adott. Másnak meg ad.

Viszont valóban nincs róla papir, bár a tárgyi dolgaimat bizonyitani is tudom. De mást nem. És nem foglalkozik vele a biróság.

Tehát jogi uton lehetetlen visszakérni. Ez a nő meg röhög magában és azt mondta kicsinállak és vesztes lúzer vagyok szó szerint ezt mondta.

Mit tehetnék? Vagy hagyjam az egészet, a rendrőségen ezt tanácsolták fogjam fel tanulópénznek ezt a 2 és fél milliót, amit nem tudok feldolgozni, vagy legyen belőle polgári peres eljárás, de bizonyitékok hiányában vagyis papir hiányában nem sokat tehetnek majd. És hosszu idő lesz. Vagy mit csináljak? Nem tudok már kihez fordulni, nekem mindenképp kell vissza a pénzem. És kitudja hogy ez a csaló nő még kit hazsnál ki rajtam kivul.

2023. júl. 22. 00:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/131 anonim ***** válasza:
93%

Semmit ne csinálj!

Nagyon szánalnas,hogy ilyet írsz,"még pi*át sem adott".

Alap,hogy senkinek sem adunk pénzt,nemhogy ismerkedéskor,de egy jó barátnak is kétszer meggondoljuk a mai világban.

Akármennyire akar valaki ismerkedni,nevetséges és szánalmas,ha a pénzzel akarsz imponálni akárkinek is.

Ha nincs róla papír esélytelen,hogy a bíróság neked ítélje..arról nem beszélve ha tárgyalás is lenne,úgy elhúzódna,hogy lehet évekig járhatnál.

Esetleg még megteheted,ha vannak keményebb barátaid,akkor rajtuk keresztül visszaszerzed..

2023. júl. 22. 00:24
 2/131 A kérdező kommentje:

Pont ezt irom. Hogy én honapokon keresztül udvaroltam neki. TEhét nem jjutottunk el a szexig. Mert nekem nem az az első. Ő róla viszont kiderült hogy prosti és neten keres magának alkalmi férfiakat akiket beinvitál a lakásába szexel velük. Én meg szerelmes voltam ebbe a nőbe azt se tudtam hogy ezzel foglalkozik, ő sem mondta. De mondtam a nőnek is hogy ő az első barátnőm és szeretem őt. Aminek őrült mégis legutolsó pénzadás után amit elvilega kezelésére forditott utána hirtelen letiltotta a számomat és elérhetetlen lett és semmi előzmény nem volt.

Tehát megtévesztetett és igy zsákmányolt ki. Jól csinálta. Aztán a földbe tiport.

2023. júl. 22. 00:28
 3/131 A kérdező kommentje:

Abszolut nem volt és nincs pénzem.

Pszichológiailag tukmált engem hogy segitsek neki mert ő keveset keres ő egyedül él, hogy ha kifizetem neki ezt vagy azt, akkor eljön velem nyaralni meg ő is segit rajtam. Miután mondtam neki hogy vége, meg pénzt sem tudok adni, azt mondta hogy ő nem a pénzért van velem együtt. Aztán utána megint kért, majd után elérhetetlen lett.

Én egy nagyon jólelkű de visszahuzodó srác vagyok, és ebbe futottam bele, egy csalóba. Jogi úton valoban lehetetlen visszaszerezni és több évig is tart. Én is gondoltam erre és a szüleim is ezt javasolták hogy vonjak be egy beépitett embert aki ebben segit majd.

2023. júl. 22. 00:34
 4/131 anonim ***** válasza:
97%

Pisztollyal fenyegetett? Nem. Lejön, hogy pinát vártál a pénzecskédért. Az előző kérdéseidből is lejött.

Én a szüleid helyében szégyellném, hogy ilyen buta kanos gyerekem van.

2023. júl. 22. 00:43
 5/131 A kérdező kommentje:

4-es: Ez nagyon nem igaz. Figyelmet vártam volna, az hogy végre van egy nő aki eljön vele nyaralani, meg közös dolgokat csinálni, és jól éreztem magam vele.

Ha szexet akartam volna akkor az első találkozásunkor mondtam volna neki, de nem. Kedves voltam vele figyelmes hónapokon keresztül udvaroltam meg bókoltam felé.

Pont ez hogy lehet ő akart szexet de nem velem. Mindegy kár ezen rágódni, A lényeg az hogy hogy ez egy prosti és csaló és sajnos ebbe futottam vele.

És nem tudom erre a jó megoldást.

2023. júl. 22. 00:46
 6/131 anonim ***** válasza:
97%
Nincs megoldás. Elfogadod, hogy idióta voltál, és továbblépsz.
2023. júl. 22. 00:50
 7/131 A kérdező kommentje:
6-os: Mivel nincs pénzem és nem kaptam érte még figyelmet sem azzal hogy én segiettem anyagilag valkin, igy én nem tudom feoldogzni és tovább lépni. pláne hoogy most szűnt meg munkám is ahol eddig dolgoztam.
2023. júl. 22. 00:52
 8/131 anonim ***** válasza:
97%
Pedig nincs más választásod. A te felelősséged volt, hogy mit csináltál a pénzeddel.
2023. júl. 22. 00:55
 9/131 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező,bozalmas mennyire hülye vagy! Menj a bíróságra akkor!

De ez valami kegyetlen szánalmas,hogy nem vetted észre,át vagy verve..oké,hogy a nők jó színészek,de ez..ennyire nem szabad,hogy a szex elvegye az eszedet..

2023. júl. 22. 00:57
 10/131 A kérdező kommentje:
de nem csinálnak semmit, nekem pedig kell vissza a pénzem. nem igaz hogy a kérdésemre nem lehet értelmes választ kapni. Irtam hogy jogi úton lehetetlen, azt is irtam hogy naiv voltam, és azt is irtam hogy nem azért adtam neki pénzt hogy aztán szexeljünk. Hanem azt mondta hogy ő szeret engem meg odaköltözhetek hozzá meg mindenféle dolgot. Én meg odaastam neki a sporlt pénzemet
2023. júl. 22. 01:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!